0

Acorelle Cold Wax Hair Removal Strips for ansikt

Acorelle Cold Wax Hair Removal Strips for ansikt

Fra Acorelle får du økologiske og hypoallergene kaldvoksstrips klar til bruk.

I denne pakken får du 20 økologiske hårfjerningsstrips med kaldvoks. Stripsene kommer i en perfekt størrelse for å vokse de små områdene i ansiktet. Se egne pakker for kropp, armhuler og bikinilinje. Med i pakken får du et mykgjørende etterbehandlingsprodukt for å fjerne eventuelle rester fra voksen. 


Den elegante formelen passer til selv sensitiv hud og er laget for å redusere sjansen for hudreaksjoner ved voksing. Formelen er beriket med økologisk buovks og lindrende aloevera. 

Hårvoksen gir langvarie resultater i opp til fire uker. 

Bruksanvisning:

klikk på fanen for Anbefalt bruk. Voks: PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT*. * ingrediens fra økologisk landbruk.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk

Etterbehandlingspleie: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS DULCIS AMYGDALE DULCIS OIL*, PARFUM (PERFUME), CITRAL, LIMONENE, LINALOOL. * ingrediens fra økologisk landbruk.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk

Varm et stripsbånd mellom hendene, skill det i to deler og stryk stripsen på huden (klisset side ned), i retning av hårveksten. Fjern stripsen i en rask bevegelse i motsatt retning av hårveksten.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 99,00

OR