0

Acorelle Parfyme Roll On - Divine Orchid, 10 ml

Acorelle Parfyme Roll On - Divine Orchid, 10 ml

Fransk parfyme laget av naturlige og økologiske ingredienser. De essensielle oljene gir parfymen aromaterapeutiske egenskaper.


Dette er den samme gode parfymen som du finner i sprayflaske, men her er den i en praktisk roll-on. Denne er super til å ha i veska eller når du skal ut på reise. Fyll på med ny, deilig duft ved ønske og behov. 

 

Divine Orchid er laget med essensielle oljer av appelsin og sandeltre som skal virke beroligende og avslappende. Duften er ideell dersom du ønsker å omfavne din sensualitet med en subtil duft. Den mystiske orkideen er selve bildet av kvinnelighet og skjønnhet. Den sensuelle kraften kommer igjennom varmen fra denne blomstrende parfymen. Duften er toppet med noter av kardemomme og pæreblomst,  har hjertenoter av iris og havtorn og er avsluttet med en base av patchouli, vanilje og bringebær.

 

Parfymen er sammensatt av hvetealkohol, essensielle oljer og blomstervann som er tilpasset denne duften. Ingrediensene er 100 prosent fra naturlig opprinnelse.

 

Duftpyramide:

Familie: Blomstret Kypros.

Toppnote: Kardemomme, pæreblomst. 

Hjertenote: Iris Florentina, havtorn.

Basenote: Patchouli, vanilje, bringebær. 

 

 

Aromaterapeutiske egenskaper til denne parfymen:

Brasiliansk appelsin skal virke beroligende og angstfrigjørende. Sandeltre hjelper til å roe oppstemthet og utålmodighet.

  

Selv om denne parfymen både er naturlig og økologisk så vil det være personer som er allergiske mot duftene. Vis hensyn ved bruk av parfyme :)

 

I denne bloggposten kan du lese mer om de ulike duftene.

ALCOHOL**, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, PARFUM, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser.

 

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 90% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.
Rull direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.

Tilgjengelighet: På lager

kr 149,00

OR