0

Badger Argan Face Oil, 29.5 ml

Badger Argan Face Oil, 29.5 ml

Badger Argan Face Oil er en økologisk ansiktsolje som kan brukes av alle hudtyper.

Oljen er balanserende og fuktighetsgivende og hjelper til å beskytte huden mot frie radikaler. Badger Argan Face Oil vil hjelpe huden til å holde sin naturlige fuktighetsbalanse og etterlater huden myk og glødende.

 

Oljen er testet som non-comedogenic. Den består av en eksotisk blanding med økologiske, plantebaserte superfoods for å beskytte, gjenoppbygge, balansere og gi fuktighet til alle hudtyper. Den dufter lett av blomster og sitrus med litt avkjølende mynte til å løfte sinnet og sansene. Selveste arganoljen er kjent for å gi super fuktighet og antioksidanter til å beskytte huden.
*Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, *Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, *Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, *Citrus Aurantium Dulcis ( Orange) Peel Oil, *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, *Santalum Album (Sandalwood) Oil, Tocopherol (Sunflower Vitamin E), *Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil.

*sertifisert økologisk
For best resultat, bruk oljen om morgenen eller om kvelden etter at du har renset ansiktet med Badger Argan Face Cleansing Oil. For et litt avslappende rituale kan du bruke noen ekstra minutter på å massere oljen inn i huden.