null
15 Aug 2012 | Postet av skinlove

Bevare brunfargen? Fuktighet, fuktighet, fuktighet.

Ja, det har seg nok desverre slik at vi nærmer oss slutten på sommeren. Selv om været ikke har vært like strålende og stabilt over hele landet, så håper vi at du i alle fall har fått tilfredsstilt noe av bruningsbehovet.

Nå er neste steg å behandle huden på riktig måte slik at du kan bevare det du har fått av sommerglad brunfarge så lenge som mulig.

Hvordan?

Vi har tatt utgangspunkt i dagens artikkel på klikk.no om saken og kommet med spesifikke produktanbefalinger til hvert steg.

Ansiktsbehandling på 1-2-3

Ansiktet blir eksponert for mye sol, eksos og ulike temperaturforandringer. Det er derfor viktig å ta godt vare på huden og gi den nok fuktighet:

  • Start med å legge en ansiktsmaske.
Her anbefaler vi vår Suki Intensive Nourishing Masque, en dyptvirkende og næringsgivende maske som tydelig jevner ut hudtonen, fukter i dybden og gjør huden klarere. [caption id="attachment_434" align="aligncenter" width="500"] Suki Intensive Nourishing Masque: dens miks av antioksidanter og polypeptider stimulerer effektivt collagenproduksjonen og bekjemper frie radikaler og hudens aldring.[/caption] Et annet(og billigere) alternativ, spesielt om du skulle være utsatt for noe uren hud, er vår Suki Transformative Cleansing Clay. Dette er en unik og mild ansiktsmaske du kan bruke som ansiktsrens, maske eller til intensivbehandling av kviser, da den har en sterk betennelsesdempende egenskap. [caption id="attachment_435" align="aligncenter" width="529"] Suki Transformative Cleansing Clay passer til alle hudtyper og spesielt til normal/kombinert/fet hud samt problemhud som akne uren/betent, rosacea m.m[/caption]
  • Bruk en peelingkrem til ansiktet ca. én gang i uka (lurt å peele før du legger ansiktsmaska, for da trekker maska lenger inn i huden).
Vi er veldig stolte over vår peelingkrem hos Skinlove. Dette er det samme produktet som Hollywoodkjendisen Kristin Cavallari sverger til. Suki Exfoliate Foaming Cleanser er en herlig frisk og peelende ansiktsrens. Tette porer og døde hudceller fjernes effektivt og huden glattes ut. De naturlige ingrediensenes mildhet gjør at du kan bruke denne peelingen daglig. [caption id="attachment_436" align="aligncenter" width="529"] Suki Exfoliate Foaming Cleanser kan brukes av alle hudtyper foruten hud med cystic acne eller rosacea. Finnes også for kropp![/caption]
  • For et best og mest naturlig resultat bør du først legge en god base på huden. Velg et serum som framhever glød, spenst og fuktighet.
Prøv vår Suki Pure Facial Moisture Nourishing. En fuktighetsgivende, men samtidig lett olje, beriket med naturlig a-vitamin, som effektivt reduserer rynker. Oljen styrker hudens elastisitet, gir fuktighet uten å tette porene, kjemper mot frie radikaler og motvirker hudens aldring. [caption id="attachment_438" align="aligncenter" width="529"] Passer til normal-, kombinasjons- og tørr hud men er spesielt designet for moden hud og problemer med rosacea.[/caption] Du finner alle våre serum her.
  • Legg også en øyekrem under hvert øye. Det gir mye fuktighet og demper hovenhet og mørke ringer.
Suki Eye Repair balm er en eksklusiv og næringsrik øyebalsam som effektivt reduserer rynker og fine linjer i den sarte huden rundt øyne og munn. Naturlig pro-vitamin A fra gulrot og omega er blant ingrediensene som gjenoppbygger og gir næring. [caption id="attachment_437" align="aligncenter" width="310"] Vår herlige Suki Eye Repair Balm er svært konsentrert og drøy i bruk[/caption] Sjekk også ut vår Suki Eye Lift Cellular Renewal Cream.
  • Avslutt med en god ansiktskrem som er egnet for din hudtype.
Her har vi i Skinlove mange deilige alternativer. En av våre favoritter er Suki Intensive Nourishing Cream. Dette er en avansert fuktighetsgivende ansiktskrem som jevner ut hudtonen og demper hudens aldringstegn med naturlig kollagen og effektive antioksidanter. Egnet for alle hudtyper. [caption id="attachment_439" align="aligncenter" width="529"] Kan brukes til alle hudtyper, men er spesielt designet for å pleie moden hud og hud med rosacea, hyperpigmentering, røde flekker og rødhet. Kan også brukes under øynene som øyekrem.[/caption]

Det siste fra bloggen