null
1 Nov 2013 | Postet av skinlove

Hvordan pleie hud med eksem? (oppskrift fra Suki Skin Care)

Hva er eksem?

Eksem- betegnelse på en gruppe hudsykdommer som karakteriseres av en kløende betennelsestilstand i øvre del av huden. De vanligste eksemene er kontakteksem, atopisk eksem, mikrobielt eller infeksiøst eksem, fotoallergisk og fototoksisk eksem. Årsakene til eksem varierer mellom de forskjellige typene eksem. Vanlige symptomer på at man har eksem kan være at huden er tørr, rød, flassende, med opptreden av små væskeblærer (vesikler) i overhuden. Et akutt eksem er væskende og delvis dekket av skorper, som dannes ved at vesiklene brister og den fuktige overflaten størkner. Et kronisk eksem er preget av tørr, skjellende og fortykket hud som har tendens til å sprekke(kilde: det Store Medisinske Leksikon).

Behandling av eksem

Kontakt din lege for å få behandling av eksem. Hos Skinlove kan vi bare tilby et godt alternativ til hudpleieregime som kan lindre og pleie huden. Vi kan ikke gi videre konsultasjon for hvordan man blir kvitt eksem. Videre følger vår beste anbefaling for hudpleie til eksemhud både for kropp og ansikt. Dette er et effektivt og betennelsesdempende system med potente antibakterielle egenskaper laget for å styrke immunsystemet, hydrere huden, fjerne døde hudceller og etterlate en frisk og fornyet hud.

Hudpleie mot eksem i ansikt

Steg 1
Rens huden både morgen og kveld med Suki Transformative Cleansing Clay. Suki transformative cleansing clay eksem skinlove Dette er et produkt du kan bruke på tre forskjellige måter(som rens, som maske og for punktbehandling av kviser), og den er mest kjent for dens potente betennelsesdempende fordeler. Bytt av og til ut Suki Transformative Cleansing Clay med den herlige skrubben Suki Exfoliate Foaming Cleanser, enten en gang om dagen(erstatt enten morgen eller kveld) eller opp til 2-3 ganger i uken avhengig av hvor sensitiv huden din er.     Steg 2 Spray huden godt med Suki Concentrated Balancing Toner både morgen og kveld etter rens. Concentrated Balancing Toner er en sterkt konsentrert betennelsesdempende spray som pleier urolig og skadet hud. Et must for å pleie eksem.   Steg 3   Mens huden fortsatt er fuktig etter toner påfør Suki Intensive Nourishing Cream om morgenen og Suki Pure Facial Moisture Balancing om kvelden. Husk å påføre disse mens huden fremdeles er fuktig etter toneren og masser inntil oljen/kremen er helt absorbert i huden. Suki Intensive Nourishing Cream er en fuktighetsgivende krem med sterke antioksidanter og er spesielt designet for å pleie moden hud og hud med rosacea, hyperpigmentering, røde flekker og rødhet. Pure_Facial_Moisture_Balancing skinlove mot eksem Suki Pure Facial Moisture Balancing er en lett olje som er laget med betennelsesdempende ingredienser for å styrke balansen av oljer i huden. Steg 4 Trenger du ekstra pleie for huden kan du også bruke Transformative Cleansing Clay som maske 2-3 ganger i uken.

Hudpleie mot eksem på kroppen

Steg 1 Rens huden godt med Exfoliate Body Foaming Cleanser både morgen og kveld. exfoliate_foaming_body_cleanser skinlove mot eksemExfoliate Body Foaming Cleanser er en herlig, velduftende og peelende kroppsrens med AHA fruktsyre. Acaiolje, kaffebønner og sitrongress som effektivt fjerner døde hudceller, reduserer uren hud og tørre flekker, gir næring til huden og øker blodsirkulasjonen. Steg 2 Om du sliter med eksem er det viktig at du ikke lar huden tørke ut. Vi anbefaler Suki Velvet Moisturizing Lotion generelt på kroppen og Suki Butter Cream Healing Salve på de aller tørreste områdene. Det finnes som sagt mange ulike typer eksem og vi er alle forskjellige. Produktforslagene ovenfor var fra vår produsent Suki Skin Care. Send oss gjerne en epost dersom du ønsker en mer personlig tilpasset anbefaling til din hud og situasjon. Epost: kundeservice@skinlove.no

Det siste fra bloggen