null
14 Dec 2013 | Postet av skinlove

Skinlove Adventskalender Luke nr. 14! :-)

Resultat luke 14

Kjenner du noen som fortjener en liten ekstra oppmerksomhet nå før jul? I dagens luke har du muligheten til å gi bort en deilig økologisk sjampo og balsam til noen du liker :-)

Vi gir bort en sjampo og en balsam til vinneren av dagens lukekonkurranse. Vi har tre ulike sjampoer, men vil vurdere sammen med vinneren hvilken sjampo som vil være best egnet for vinnerens hårtype. Naturlig sjampo og balsam som ikke bare er trygg å bruke, men som også er effektiv og etterlater et nydelig hår.

Du kan lese mer om våre naturlige Bentely sjampo og balsam HER. 

NYHETBILDET BENTLEY

Hvem kan vinne? Tagg en venn du synes at fortjener premien i kommentarfeltet til bildet vi poster enten på Facebook eller Instagram, og si en liten setning om hvorfor vennen din fortjener å vinne. I morgen tidlig foretar vi en tilfeldig trekning av alle navn som har blitt tagget. Vinneren får tilsendt sjampo og balsam fra Bentley Organics. Ekstra vinnersjanse: Alle som tagger en venn eller som blir tagget av andre(eller begge deler) vil kvalifisere til et lodd i trekningen vår 24. desember hvor vi gir bort et gavekort til verdi 1500 kr. Om du tagger en venn på Instagram og så går til Facebook og tagger en venn der så får du 2 lodd til trekningen. Om noen andre tagger deg i dag, så får både du og vennen din et lodd til trekningen. Ikke glem at det er lov til å nominere mer enn en venn :) Finn oss på Facebook HER. Finn oss på Instagram HER.  Ta kontakt med oss på kundeservice@skinlove.no dersom du har spørsmål til konkurransen.

Det siste fra bloggen