Aktuelt Produkter Skinlove tipser

Jålete og trygge kalendergaver <3

Nå er mange allerede i gang med å kjøpe inn kalendergaver til søte små (og store). De små jentene ønsker seg det samme som de store; sminke, parfyme, kremer og stæsj. Her i Skinlove er vi spesielt opptatt av at de små jentene, som kanskje selv skal bli mødre en gang, skjermes fra de skadelig ingrediensene som finnes i hudpleie og kosmetikk.

Vi har plukket ut et lite utvalg med produkter som egner seg fint i en julekalender for både små og store jenter. Prisen på disse produktene er fra kr. 53 til kr. 239. Ønsker du ellers tips og anbefalinger er det bare å kontakte oss på kundeservice@skinlove.no

kalendergave tips skinlove naturlig hudpleie gaver

Du finner alle forslagene våre HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.