null
Mineralsminke fra Erth Minerals - påføring av foundation
15 Sep 2015 | Postet av skinlove

Mineralsminke fra Erth Minerals - påføring av foundation

Er du helt ny med naturlig mineralsminke så er denne bloggposten for deg. Her finner du noen tips til påføring og fargevalg, samt linker til relaterte bloggposter nederst på siden. Vi begynner med påføring av mineralsminke Mineralsminke kommer i pulverform og krever derfor en annerledes påføring enn fast og flytende sminke. Det positive med mineralsminke, foruten at den er naturlig, er at du kan justere hvor mye farge du ønsker og i hvor stor grad du ønsker at den skal dekke. Erth Minerals tipser om de tre L-ene for påføring: L for Later - La fuktighetskrem eller andre hudpleie produkter du nettopp har påført få tørke før du starter med mineralsminken. L for Little- Det er ikke så store mengder produkt som kreves for godt resultat. Begynn heller med litt mindre enn du tror er nødvendig og ta mer etter hvert om det skulle bli for lite. L for Layer - Påfør mineralsminke i lette lag og juster antall lag etter hvor dekkende du ønsker at effekten skal være. Twirl, Tap & Brush for foundation Med tre enkle steg kan du skape en lekker look.
  1. Hell litt produkt fra krukken til lokket og børst rundt i lokket med en børste (twirl) til du ser at produktet har festet seg i busten. Her kan du bruke Highlighting Brush eller Kabuki Brush.
  2. Kakk forsiktig børsten mot lokket, vasken eller lignende slik at ekstra produkt slipper fra børsten (tap). Du bør ikke se noe særlig produkt utenpå børsten når dette er gjort.
  3. Børst produktet i ansiktet med sirkulære, rullende bevegelser. Begynn ytterst nær kinnbenene. Buff rundt i resten av ansiktet og beveg deg mot kinnene, panne og nese. Legg flere lag til du er fornøyd med dekknivå.
Og det var det! :-) Se disse guidene for mer informasjon: Utvalget av farger på Mineralfoundation Slik velger du farge på Lipgloss Slik velger du farge på Øyeskygge Slik velger du farge på Concealer    

Det siste fra bloggen