null
Ta julehandelen hos Skinlove :-)
25 Nov 2015 | Postet av usaliv

Ta julehandelen hos Skinlove :-)

Vi vet at førjulstida er stressende for mange og julehandelen kan gis mye av skylden for det. I et forsøk på å gjøre julehandelen litt mindre stressende for deg, så har vi innført noen nye løsninger på Skinlove.no. Ta en titt:
  • Kjøp nå - betal 1. februar! Dette er en løsning vi har sammen med leverandøren av vår fakturaløsning - AfterPay. Benytter du denne betalingsmetoden når du sjekker ut i butikken så får du altså tilsendt en faktura per epost med forfallsdato 1. februar 2016! Dette gjelder for bestillinger gjort med fakturaløsningen fra 24.11.15 - 20.12.15.
after pay skinlove
  • Kjøpt en julegave, men gavemottaker ønsker å bytte den til noe annet? Vi gir bytterett ut hele januar 2016, med forbehold om at varen som skal byttes er uåpnet og i god stand. Gavemottaker kan velge mellom å bytte til andre varer til samme pris eller få en tilgodelapp til bruk i nettbutikken.
  • Fri retur! Angrer du selv på det du har kjøpt eller ønsker du at gavemottaker skal få en så enkel byttemulighet som mulig? Send oss en epost med ordrebekreftelsesnummer og hvilken vare du vil returnere og vi spanderer returfrakten.
økologisk hudpleie skinlove julegavetips Usikker på hvilke produkter som vil passe seg som julegaver til de ulike familiemedlemmene? Vi har laget noen forslag under kategorien for Julegavetips. I tillegg har vi laget noen Gavetilbud hvor du får ulike produkter satt sammen og pakket inn i koselige juleposer. Disse gavetilbudene er limited edition og gir 15-20% rabatt på mange favorittprodukter. Håper du får tid til en koselig førjulstid med de du er glad i :-)

Det siste fra bloggen