Produkter

Naturens egen medisin – Ringblomst

Ringblomsten (calendula) er anerkjent for sin evne til å fremskynde legingen av sår samtidig som den motvirker infeksjoner. I tillegg til å være både vakker og sårlegende så har den gjennom tiden blitt brukt for å stoppe blødninger og lindre tilstander som eksem, psoriasis, brannsår, kutt og solbrent hud.

child holding a medicinal plant

Odylique har laget en egen balm med høy konsentrasjon av denne legende blomsten; Odylique Calendula Balm. Den økologiske balmen smøres på alle steder hvor huden er tørr og sprukket som for eksempel på lepper, hæler, hender og neglebånd. Kan brukes på hud med psoriasis og eksem. Balmen kommer i krukker på 20 gr og 50 gr. Den minste er ideell til å ha med seg i vesken for en quick fix av små hudkriser når du er på farta.

Dette produktet har en kort og virkningsfull ingrediensliste. Her ser dere noen av ingrediensene:

  • Reparerende og beroligende ringblomst/calendula (rik på betakaroten)
  • Beroligende kamomille
  • Fuktighetsgivende og vitaminrik raw shea og koksnøtt

calendulabalm-odylique-skinlove-hudpleie

Her er noen tilbakemeldinger som Odylique har fått på sin Calendula Balm:

«I have very dry and sensitive skin and occasionally have a small break-out of eczema on my arms. The itching can become very severe until I apply some of this balm. I get immediate calming and controlling of the itching. After just 2 to 3 days the result is amazing – it really does clear it up!! Thank you Odylique.» Norma

«ODYLIQUE CALENDULA BALM, love this, its so soothing and calming, takes my redness down and I have had one of my pots go walk-abouts by one of my older sisters! She used it on her recent operation scars and on her face.» Charlotte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.