Produkter

New Mama Bottom Spray – i sykehusbagen

Et av de første produktene vi fikk inn i nettbutikken var Earth Mama Angel Baby sin New Mama Bottom Spray. Denne sprayen blir av mange beskrevet som et must til å ha med i sykehusbagen når man skal føde. Sprayen er laget for å lindre underlivet før og etter fødsel.

Sprayen pleier hemoroider, sprukket/sår hud og demper smerter og ubehag. Den smarte pumpen gjør at du kan spraye med flasken opp ned.

Den friske sprayen kan også brukes til en dusj i ansiktet om man kjenner behovet for en liten oppkvikker.

Her er hva kundene våre sier om New Mama Bottom Spray:

Helt uvurdelig etter fødsel!

Anbefaler denne til alle som skal føde,helt uvurderlig hvis du må sy etter fødsel. Ha den med på sykehuset. (Sendt inn 08.01.16) – Heidi

Must-have i sykehusbagen

Denne sprayen var virkelig redningen etter fødselen!! Jeg syns den både lindret og virket avkjølende. Helt fantastisk!! Og ikke minst er det utrolig praktisk at man kan spraye med flasken opp-ned;) Den blir definitivt med på sykehuset ved neste fødsel også;) (Sendt inn 15.09.15) – Ellen Cathrine

Fantastisk

Denne sprayen ha vært livreddende etter fødsel! Kjøler og lindrer ubehag. Bare å ta med hver gang man skal på toalettet. Et must i enhver sykehusbag. Helt fantastisk spray! Jeg bruker den forøvrig også etter voksing, helt topp!(Sendt inn 14.09.15) – Sophie

Velvære på spray

Jeg vet ikke om den lindret så mye etter fødsel. Men den hadde en mindre kjølende effekt som jeg likte, den luktet veldig godt og følte meg litt friskere. Hadde nok kjøpt den igjen mtp velvære følelsen, men den lindret ikke smertene(Sendt inn 14.09.15) – Lena

Anbefales!

Lindrer ikke smerter, men virker litt kjølende. Lukter veldig godt og alt som gjør at man føler seg litt freshere etter fødsel er bra 🙂 ta med i sykehusbagen! (Sendt inn 21.05.16) – Marthe

Les mer om underlivssprayen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.