Aktuelt Skinlove tipser

Sende julegaver i Posten i år? Vi pakker de inn gratis og sender de frem :-)

Nå er det like før julen står på døren! Er du ferdig med julegavene? Dersom du har noen pakker som skal sendes avgårde før jul så er det fredag 16. desember Posten har satt som den «trygge» fristen for at det skal rekke frem til høytiden.

Som en ekstra service til våre kunder så pakker vi gjerne inn julegavene dine i fint julepapir og sender de rett til gavemottaker. Vi kan også skrive på en liten personlig hilsen om du ønsker det. Dette gjør vi helt gratis for våre kunder, men send oss en e-post rett før eller etter at du bestiller gavene, slik at vi får vite at den skal pakkes inn og sendes direkte.

 

img_5086

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.