Produkter Skinlove tipser

Hvitere tenner med charcoal powder (kullpulver)

Teeth white again!

Thank you a million times … My teeth were yellow for years and no toothpaste made them white and now with your product my teeth are gorgeous again! – Audrey

Brilliant!

Used this twice/week for just a week, what an amazing natural alternative to whiten my teeth. Have now ditched all other chemicals whitening strips and gel I had. – Effie x

Dette sier kunder som har prøvd Georganics splitter nye Charcoal Powder. Du har kanskje sett det på Instagram og YouTube – folk som pusser tennene i et sort pulver for å gjøre tennene hvite. Det høres litt merkelig ut i grunn, men vi har selv merket at tennene våre har blitt betydelig hvitere ved å bruke Georganics tannpleieprodukter med aktivert kull (som er det sorte pulveret vi snakker om).

Tidligere har vi hatt tannkrem og oil pulling med Charcoal. Nå har Georganics lansert et nytt produkt i samme serie som er laget spesifikt for å få tennene til å se hvitere ut.  Pulveret inneholder kun fire ingredienser: aktivert kull, natron, pulver fra appelsinskall og noen dråper peppermynteolje.

Pulveret skal fungere ved å absorbere og rense plakk og flekker fra tennene og er effektivt på dette, men vil ikke gjøre tenner som blir gulere av naturlige årsaker hvitere.

Pulveret blandes med vann og børstes forsiktig på tennene. Det bør få virke i 2-3 minutter før du skyller av igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.