Aktuelt Produkter

Kooshoo økologiske hårstrikker og hårbånd – uten plast

Har du tenkt over at hårstrikker inneholder plast? Det er rart med det, hvordan hårstrikkene alltid forsvinner også… Kjøper kanskje en 20-pack på butikken og det føles som at nå er virkelig hårstrikkbehovet dekket for evig fremtid. Helt til du plutselig en dag oppdager at boksen er tom og hårstrikkene er ikke å oppdrive noe sted!

Flere som har det slik?

Vi bør kanskje finnesort-kooshoo-lifestyle-strikk-uten-plast oss et bedre system for håndtering av hårstrikkene, men vi har også valgt å bytte ut de vanlige hårstrikkene med disse fine plastfrie hårstrikkene fra Kooshoo. Disse er laget av økologisk bomull og naturgummi. Farget for hånd i California. Ekteparet og yogainstruktørene Jesse og Rachel ønsket å starte en organisasjon for å «spre glede». Dette jobber de for å oppnå igjennom alle ledd av bedriften sin samt at de gir 11% av profitten sin tilbake til lokalsamfunnet. Produktene lages i et solcelledrevet hus i downtown Los Angeles. Bedriften pakker alle bestillingene sine i 100% resirkulerte poser. En veldig koselig bedrift som vi er glade for å støtte 🙂

strikk-ha%cc%8arba%cc%8and-kooshoo-norge

Vi har tatt inn fire produkter fra merket: hårstrikk i sort, hårstrikk i brun og sort, hårstrikk i fem farger og et tynt hårbånd i sort.

Hårstrikkene er brede og kan også fint brukes som armbånd. Hårbåndet kan tilpasses hodestørrelsen til hver enkelt. Hårbåndet er kjempefint å bruke til yoga, løping, ved selvbruning eller når du bruker ansiktsmasker o.l.kooshoo-alle-farger-strikk-uten-plast2

Vi synes det er deilig å finne nok en enkel måte å redusere plastforbruket på! 🙂

Se alle produktene fra Kooshoo her.

 

2 Comments

    1. Hei, Sus –

      Såvidt jeg vet så finnes disse bare på nett her i Norge 🙂 Har dessverre ikke sett andre plastfrie strikker, men håper det kommer mer og mer. Det burde jo være normalen, synes vi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.