null
Julegavetips til venninner
15 Nov 2017 | Postet av usaliv

Julegavetips til venninner

Trenger du tips til venninnegavene i år?  Eller skal du kjøpe noe fint til dama?

Vi har samlet noen av våre fineste produkter i ulike gavemenyer i butikken.  Der  finner du kategoriene Gave til mor, Gave til mannVenninnegave og Gave til baby. “Venninnegave” inneholder noen av de beste hudpleieproduktene du kan finne som vil passe til de fleste hudtyper. Dette kan være multiprodukter, parfymer, sminke, økologiske ullsokker, velværeprodukter og hårbørster m.m.

img_0316

Her kommer noen av favorittene fra utvalget

Living Nature Tinted Lip Hydrator

Et av de bestselgende produktene våre som passer til alle hudtyper og alle aldre, er de fargede lipbalmene fra Living Nature. Disse kommer i to fine farger – Bliss og Lush. Dette er pleiende og beskyttende lipbalmer som også har en diskret, men oppfriskende farge. Vi synes den er kjempefin både til hverdags og til fest. Pris 169 kr.

Eco by Sonya Face Tan Water

Nok en bestselger og en personlig favoritt! Dette er et økologisk selvbruningsprodukt laget spesielt for å gi gradvis glød og brunfarge i ansiktet og hals/nakke. Det gir ikke dramatiske resultater, men ser naturlig og friskt ut. Et fantastisk tilskudd til hudpleierutinen om vinteren når solen stadig gjemmer seg lengre unna. Ved jevnlig bruk av dette selvbruningsvannet så merker vi at behovet for foundation og concealer kraftig reduseres. Et superprodukt og en ypperlig gave. Pris 379 kr.

Marina Miracle Vippeserum

Nok en flott venninnegave som vil matche uavhengig av hudtype og hudtone. Dette produktet er som en slags balsam for vippene. Den består av en rekke naturlige oljer som hjelper hårene på øyevipper og -bryn til å vokse seg sterke og fine, til sitt fulle potensiale. Vi bruker dette vippeserumet selv og fikk merkbare resultater begge to. Pris 384 kr.

pyramid-angle-72dpi

Pai The Landmark Edition - Rosehip BioRegenerate Oil 15 ml

Dette er en ganske "bankers" julegave. Et nydelig gavesett med den bestselgende storfavoritten Pai Rosehip BioRegenerate Oil. Dette er en reparerende ansiktsolje som gir fukt, motvirker aldringstegn og reparerer solskader og fine linjer. Et flott tilskudd til enhver hudpleierutine. Den økologiske nypeoljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess. Om du fremdeles er i tvil så kan du ta en titt på alle disse omtalene. Pris 179 kr.

RMS Beauty Lip Shine

Gi en eksklusiv lipgloss til en god venninne. Disse fra RMS Beauty gir et lekker touch av farge som både fremhever leppene og samtidig gir næring.  De lekre glossene kommer i søte glasskrukker og inneholder rikelig med antioksidanter, vitaminer og fettsyrer fra økologiske planteoljer som gir leppene pleie og beskyttelse. Dette er nydelige, mykgjørende og fuktighetsgivende lipglosser. Pris 330 kr.

Økologiske ullsokker fra Hirsch 

Det er mange personlige favoritter i denne gavetipslisten og de økologiske ullsokkene fra Hirsch er intet unntak. I mange fine fargevarianter kommer disse gode sokkene i det tradisjonelle mønsteret "åttebladsrose". Våre favoritter er duegrå/naturhvit og mørkbrun/naturhvit. Kommer i mange farger og størrelser. Pris 153 kr.

img_0310

BYBI Babe Balm

Egentlig så er alt fra dette veganske hudpleiemerket flotte gaver. BYBI Babe Balm er et ekte multiprodukt med det lille ekstra. Den deilige balmen kan brukes som både highlighter, fuktighetskrem, rens, som primer under sminke, på øyebryn, på tørre hæler og albuer, på hårtuppene og mer. Et produkt hvor kun fantasien setter begrensninger (så definitivt en innertier for oss). Babe Balm gir rikelig med fukt og mykgjør så og si alt den berører. Balmen er vegansk og selvsagt ikke testet på dyr. Pris fra 209 kr.

Pearlbar tannbørste i bambus

Vi er veldig glade i små, enkle ting man kan gjøre for å redusere plastforbruket i dagliglivet. En slik enkel ting er å bytte ut plastbørsten med en lekker bambustannbørste! Vi anbefaler disse fra Pearlbar. De kommer både med soft bust og medium bust. Her er vi litt uenige om hvilken vi liker best, men begge er gode. At de tar seg fint ut på badet er et ekstra pluss! Pris 88 kr.

img_0009

Hårbørste av tre fra Redecker

I plastslankingens navn har vi også fått inn en rekke fine husholdningsprodukter og hårbørster i bærekraftig tre. Nok et enkelt (og vakkert) grep for å redusere plastforbruket. Hårbørste er noe de fleste av oss bruker fast. Vær med på å redusere plastforbruket der ute ved å gi bort en børste i gave til noen du er glad i :-) Pris fra 82 kr.

img_0001

Vi stopper her, men ta en titt i menyen Venninnegave for å se alle julegavetipsene der. Der finner du f.eks hårstrikker uten plast, et eksklusivt serum for slitte hårtupper, ansiktsmasker, parfyme, skrubber, håndkrem, tørrsjampo, rens + toner, eyeliner, såper m.m.

PS. Ønsker du at vi pakker inn gavene for deg så gjør vi gjerne det. Dette er et gratis tilbud. Send oss en e-post til kundeservice@skinlove.no med beskjed om hvilke produkter du ønsker gavepakket og om du ønsker de sendt direkte til en annen adresse. 

God julegaveshopping!

Det siste fra bloggen