Aktuelt

Nytt år, nye produkter på badet

Har du lyst til å bytte ut hudpleieproduktene dine med noe som er laget av naturlige, økologiske og trygge ingredienser? Her er våre tips til hvordan du kan gå frem for å gjøre det på en økonomisk fornuftig måte.

Det er en god følelse når alle produktene i skapet er trygge <3

Sjekk hva du vil bytte ut

Først bør du ta en titt på hva produktene du har på hylla di inneholder. For å gjøre det enklere å se hva vi anbefaler å unngå av ingredienser, så har vi laget denne listen over noen viktige ingredienser.

Ta en titt på bloggen. Vi har hatt mye på hjertet i løpet av årene som handler både om miljøgifter, ingredienser, produkter og favoritter. Vi anbefaler at du klikker deg innom. Bloggen finner du her.

Etter en gjennomgang av produktene dine så har du kanskje funnet ut at mange av de må byttes ut. Da kan du enten kaste de rett ut om du ikke er komfortabel med å bruke de lengre, eller du kan la de gå tomme og så planlegge hva du vil skaffe som erstatning når de er tomme.

Start med prøvepakker om mulig

Å bytte ut alle produktene kan være en utfordrende prosess og det er lett å ende opp med dyre bomkjøp. Heldigvis er det mange merker som tilbyr reisestørrelser eller vareprøver på produktene sine. Vi anbefaler å begynne med noe slik før du kjøper noe i full størrelse.

Om merket du vurderer ikke har reisestørrelser eller testere, så sjekk om de tilbyr en form for fornøydhetsgaranti. Hos oss tilbyr både Pai Skincare, Odylique og Living Nature dette. Det gjør at du har mulighet til å teste produktene en måneds tid. Om de ikke klaffer for deg og din hud så vil de enten tilby å gi deg et annet produkt som kan passe bedre, eller gi deg pengene tilbake. Les mer om fornøydhetsgarantiene her.

Ta kontakt med oss 🙂

Vi elsker å hjelpe stadig nye mennesker med å bytte over til trygge produkter. Vi har selv vært der for ca. 10 år siden; på jakt etter trygge produkter. Da var det ingen som kunne spørres. De fleste som drev i kosmetikkbransjen fnyste av spørsmål om ingredienser og sa at alt i butikkene i Norge er trygt. Kosmetikkforeningen gikk til sak mot Forbrukerrådet som lagde en app for å hjelpe folk å avdekke hormonhermende stoffer…

Til oss kan du stille alle mulige slags ingrediens- og produktspørsmål. Ingenting er dumt eller teit. Du finner oss på kundeservice@skinlove.no eller på chat i nettbutikken. Du når oss også på Instagram og Facebook.

Lykke til! Vi heier på deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.