Aktuelt

Takk for 2019!

Plutselig var vi her igjen. Ved slutten av nok et år som bare raste forbi i full fart. Men for et fint år det har vært! 🙂

For vi mener at vi har verdens beste kunder og verdens beste produkter. Mange av dere har vært med oss helt siden vi først åpnet dørene for over 7 år siden! Så vi føler jo at vi kjenner flere av dere <3

Vi har fått inn mange nye merker i butikken i år. For eksempel har vi fått inn den økologiske hårpleieserien fra Tabitha James Kraan med sjampo, balsam, tørrsjampo og håroljer. Mot slutten av året fikk vi også refillvarianter av tørrsjampoene!

Vi fikk inn nydelige intimvasker og barberingsoljer fra svenske Lip Intimate Care. Dette er intimvasker som er milde og oljebaserte. Favoritter!

Vi tok inn det nydelige sminkemerket Und Gretel fra Berlin, basert på naturlige ingredienser.

Flow Cosmetics fra Finland ga ut en egen sminkeserie som heter Korento, basert på planteingredienser fra Skandinavia.

Flere merker kom med mange spennende nyheter. Odylique ga oss to nye, veldig populære deodoranter, Badger kom med en ny variant solkrem, Rahua kom med to nye serier av sjampo og balsam, BYBI kom med oljerens og boostere, Pai kom med en utrolig populær solkrem for ansiktet og sin egen oljerens m.m.

Vi har jobbet mye bak kulissene for å lage en bedre nettbutikk til dere. Og vi er snart i mål med en splitter ny utgave av nettbutikken! Vi håper å få den helt klar i løpet av januar. Den skal bli kjappere, finere og med flere gode funksjoner som vi tror dere vil like! 😀

I den anledning skulle vi veldig gjerne hørt litt fra dere om hva dere kunne tenke dere å endre med dagens nettbutikk og om det er spesielle funksjoner og muligheter dere savner i dagens system. Så kan vi prøve å få med oss dette når vi nå lager den nye nettbutikken.

Vi blir veldig glade om du kan ta 2-4 minutter og svare på DENNE kundeundersøkelsen. P.S alle som fullfører undersøkelsen får en rabattkode som gir 15% rabatt i butikken! Denne kan brukes før 05.01 og gjelder alle varer unntatt varer til nedsatt pris, testere, Natracare, Hynt Beauty, vaskemidler og våtservietter. Du kan delta i undersøkelsen ut 05.01.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.