18th Oct 2013 | Postet av skinlove

Homme, hombre, uomo - MANN!

Det er på tide å prioritere mannen! :-)

En amerikansk undersøkelse fra 2004 viste at en mann får i seg i gjennomsnitt hele 86 ulike ingredienser fra hudpleie- og hygieneprodukter daglig! Dette tyder på at vi ikke bør glemme bort mannen når vi leter etter naturlige hudpleieprodukter.
Hva med oss?
Mange menn har kontaktet oss og spurt "hva med oss?". Alle produktene våre kan selvsagt brukes av både kvinner og menn, men vi skjønner at de ønsker seg flere produkter under kategorien "mann" i nettbutikken.

Man applying shaving cream

Har du noen gang lest ingredienslista på barberskummet til kjæresten din? Hos de fleste vanligste merkene vil du finne sjokkerende lesing. Mannen er tydeligvis ikke prioritert når det gjelder kvalitetsingredienser. Vi har lett lenge etter gode herreprodukter av naturlige ingredienser. Mange merker har sett lovende ut, men så har produsenten tilsatt en "dæsj" av for eksempel phenoxyethanol eller parfyme og da strykes de tvert ut på lista hos oss.

MEN…….

Nå har vi fått inn en splitter ny nyhet spesielt med våre menn i tankene! Den naturlige, økologiske, Fair Trade og aldeles herlige barberingsgelen fra Dr. Bronner!

De ulike luktene:

Du kan finne våre fem ulike varianter av barberingsgel ved å klikke her.

Dr. Bronner's Unscented Shaving Gel, 208 ml

En helt nøytral og luktfri barberingsgel

Dr. Bronner shaving gel barberingskrem skinlove

Dr.Bronner's Lemongrass Lime Shaving Gel, 208 ml

Barberingsgel med sitronduft

Dr. Bronner Lemongrass Lime shaving gel barberingsgel skinlove

Dr. Bronner's Peppermint Shaving Gel, 208 ml

Barberingsgel med frisk duft av peppermynte

dr. bronner skinlove barberingsgel peppermint shaving gel

Dr. Bronner’s Tea Tree Shaving Gel, 208 ml

Barberingsgel med duft av tetre

dr. brannier tea tree shaving gel barberingsgel skinlove

Dr. Bronner's Lavender Shaving Gel, 208ml

Deilig barberingsgel med duft av lavendel

dr. bronner lavender shaving gel barberingsgel skinlove

Kan brukes av alle

De fem ulike variantene er alle like gode og er kun forskjellige i duften. Selv om vi har hatt menn litt ekstra i tankene med disse produktene, så er det viktig å få sagt at de egner seg akkurat like godt til barbering for kvinner! Her er det mange dufter å velge mellom, så vi tror det skal være noe for de fleste :)

Etterbarberingstips

Mange av dere har allerede funnet ut dette om vår lille superstjerne Suki Concentrated Balancing Toner, men her kommer tipset likevel: Denne toneren fra Suki Skin Care er en oppfriskende, lindrende og pleiende spray som egner seg helt ypperlig etter barbering. [caption id="attachment_901" align="aligncenter" width="529"]"Altmuligmannen" "Altmuligmannen"[/caption]

Nylige innlegg