null
Julegavetips til en baby
18th Nov 2017 | Postet av usaliv

Julegavetips til en baby

Skal du kjøpe gave til en baby eller vil du gi en babygave til nybakte foreldre?

Vi har samlet noen av våre fineste produkter i ulike gavemenyer i butikken.  Der  finner du kategoriene Gave til mor, Gave til mannVenninnegave og Gave til baby. “Gave til baby” inneholder de beste hudpleieproduktene du kan finne til de aller minste: økologiske bleiesalver, balmer for tørr hud og atopisk eksem, milde såper, gode våtservietter, smokker av naturgummi m.m.

Visste du at det er helt i begynnelsen av livet vi er mest sårbare for ytre påvirkning (og skadelige kjemikalier i f.eks hudpleie)? Vi synes det er på sin plass å passe på at produktene man gir til de aller minste er så trygge og gode som mulig.

img_0045-1

Her kommer noen av favorittene fra utvalget

Hirsch Økologisk Nyfødtsokk i lammeull

Søte, varme og myke ullsokker for de aller minste. Laget av økologisk lammeull og kommer i fargene naturhvit og mellomblå. Størrelsen er beregnet for nyfødte. Fotlengde ca 8 cm. Den økologiske saueullen kommer fra Patagonia i Sør-Amerika. Der er klimaet kaldere enn i mange store ullproduserende land, og dermed er de ikke plaget med at sauen har parasitter som skader ulla. Den smertefulle og plagsomme behandlingen Mulesing brukes ikke på disse sauene (dette er strengt forbudt for all GOTS-produsert ull). Sauene spiser kun økologisk fôr og syntetiske tilsetningsstoffer er ikke tillatt.  Pris 123 kr. 

Dr. Bronners Økologiske såpe uten duft "Baby Mild"

Mild, økologisk såpe uten duft. Inneholder bare naturlige ingredienser og er uten parfyme og essensielle oljer. Kan fint brukes av hele familien og kommer i flere størrelser.  Pris fra 59 kr.

Natursuttens smokker, biteringer og tåteflasker i glass

Natursutten® eies av den danske trebarnsmammaen Anne-Dorthe Schroeder Grum. Hun ønsket å gi barna en giftfri start på livet samtidig som hun ønsker å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg for en mer toxin-free fremtid for planeten vår. Hos Natursutten finner du flere typer smokk av naturgummi fra treet Hevea brasiliensis. Noen har anatomisk formet tut, noen har vanlig rund tut. Noen er designet med en rund flate som gir et mildt trykk mot nesen for å imitere trykket nesen får under amming. Noen er designet med “sommerfugltopp” for å gi plass til nesen uten trykk. Natursutten har også lekre tåteflasker laget av glass med den samme tuten av naturgummi. Flaskene og tutene kan brukes med andre flasker/tuter i standardstørrelse (ikke med bredere topp). Pris på smokker er 89 kr, bitering 129 kr, tåteflasker 309 kr for to flasker.

img_0033

Våtservietter fra Beaming Baby

Våtservietter er mye brukt på de minste og vi er glade for å kunne tilby et trygt alternativ her hos oss. Dette er milde, parfymefrie våtservietter som ikke inneholder noen skadelige stoffer som kan påvirke babyens hormonsystem. I våre pakker med økologiske våtservietter så får du 72 enkeltservietter i rikelig med pleiende aloe vera for såre stumper og klissete fingre. Våtserviettene er nedbrytbare og inneholder ikke alkohol, klorin, parabener eller andre skadelige ingredienser. Pris 59 kr (pakketilbud med 20% rabatt)

Odylique Soothing Salve

"Anbefales! Bruker denne bleiesalven på vår 6 uker gamle baby og er veldig fornøyd. Hun hadde sår rumpe og utslett før vi begynte med denne salven og det er nå borte. I tillegg til at effekten er god, har den en veldig deilig konsistensen som gjør at den er lett å smøre på og veldig drøy i bruk. Salven får oljeaktig konsistens når den varmes opp av fingrene, som det også ser ut som at babyen liker. Pluss for god lukt også. Anbefales!"- Camilla

Denne salven er ren, kremet og rik på fuktighetgivende sheasmør. Bioaktive kamomille brukes for å berolige og lindre sårhet. Organic Soothing Salve beskytter babyens sensitive hud mot fuktighet, bleiegnag og irritasjon. Produktet egner seg også mot tørr hud og skurv i hodebunnen. Salven er mild nok til å kunne brukes til babymassaje fra de er nyfødte. Parfymefri, vegansk og sertifisert økologisk av Soil Association. Kommer i flere størrelser. Stor krukke koster 259 kr.

img_0046

Odylique Gentle Baby Wash & Shampoo

Vår bestselgende såpe for de minste er denne fra Odylique. Den er utrolig mild og god. Fuktighetsgivende og lindrende med økologisk olivenolje, aloevera og kamomille. Kan brukes både i håret og til kroppen. Den har vist seg å være fin også for atopisk hud. Såpen er sertifisert økologisk av Soil Association og har bare naturlige ingredienser. Vegansk. Kommer i liten og stor flaske. Den store koster 159 kr.

Redeckers hårbørste for baby

Er du slik som oss og ønsker å redusere plastforbruket der du kan, så er de nydelige hårbørstene fra Redecker et fint sted å starte. De har laget noen egne, søte hårbørster for baby laget av oliventre og supermyke geitehår. De er så myke! Redecker har også laget noen kjempefine neglebørster for baby som du ser i bildet over. Pris hårbørste for baby er 119 kr, pris for neglebørster er 69 kr.

Dette var bare noen av de fine produktene du kan finne for de minste. Om du vil se alle gaveforslagene så ta en titt i butikken her.

PS. Ønsker du at vi pakker inn gavene for deg så gjør vi gjerne det. Dette er et gratis tilbud. Send oss en e-post til kundeservice@skinlove.no med beskjed om hvilke produkter du ønsker gavepakket og om du ønsker de sendt direkte til en annen adresse. 

God julegaveshopping!

Nylige innlegg