Lip Organic Intimate Care - erstatter intimsåpe
4th Feb 2019 | Postet av usaliv

Lip Organic Intimate Care - erstatter intimsåpe

Lip Organic Intimate Care lager milde rengjøringsprodukter for vårt mest intime område, nemlig underlivet. Merket er utviklet i Sverige, av en kvinne - for kvinner. Fra merket får vi tre naturlige, pleiende og fuktighetsgivende oljer. To oljer som erstatter typisk intimvask og en tredje olje som brukes til barbering.

Produktene inneholder ikke mineralolje, syntetiske dufter eller andre ingredienser som kan irritere og skape ubalanse. Slimhinnene våre absorberer mye av det vi utsetter de for og derfor var det helt selvsagt for Lip Organic Intimate Care å bruke de mildeste og tryggeste ingrediensene fra naturen i sine produkter.

Merket er vegansk og emballasjen er resirkulerbar.

Lip Organic Intimate Care Intimvask

Lip Cleansing & Moisturising Oil Sea Buckthorn & Fragonia

 

Lip Cleansing Oil Fragonia + Sea Buchtorn er en rengjørende, fuktighetsgivende og næringsrik olje basert på økologiske planteoljer og -ekstrakter. Denne vil erstatte behovet for såpe.

Den kan også brukes etter barbering og voksing for å lindre, motvirke irritasjon og innvokste hår. Den kan gjerne få ligge på huden etter vask.

Sea Buckthorn (havtorn) er kjent for sine næringsgivende og reparerende egenskaper, samt sin evne til å motvirke vaginal tørrhet.

Fragonia er en veldig mild og balanserende essensiell olje. Den brukes for sin friske aroma og for sine antibakterielle og antifungale egenskaper.  Pris 229 kr.

Les mer her.

 

Lip Cleansing & Moisturising Oil Oat & Cotton Flower

 

Som produktet over, så er Lip Cleansing Oil Cotton Flower + Oat også en rengjørende, fuktighetsgivende og næringsrik olje basert på økologiske planteoljer og -ekstrakter. Denne varianten er hakket mildere.

Den kan fint brukes etter barbering og voksing for å lindre, motvirke irritasjon og inngrodde hår.

Havre er lindrende og bidrar til å holde huden balansert.

Med en myk, mild og sensuell duft. Helt naturlig og uten allergener. Pris 229 kr.

Les mer her.

Lip Shaving & Moisturising Oil Green Mint & Ylang Ylang

Dette produktet skiller seg litt fra de øvrige produktene i merket og er laget for å gi en ekstra myk og jevn barbering. Den gir fukt til huden og bidrar til å motvirke irritasjoner, kutt og inngrodde hår.

Laget spesielt for å kunne brukes til intimbarbering.

Frisk og sensuell duft. Essensielle oljer fra grønnmynte og ylangylang etterlater huden med en kjølende og oppfriskende følelse.  Pris 229 kr.

Les mer her.

Se hele utvalget fra svenske Lip Organic Intimate Care her.

Nylige innlegg