Novemberfavoritter
29th Nov 2018 | Postet av usaliv

Novemberfavoritter

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Novemberfavorittene får du fra Skinlovegutta - Arne, Morten og Peter.

Majoriteten av Skinlovekundene er freshe kvinner over hele landet, men vi får også et økende antall med kjekke menn i butikken. Så for novemberfavorittene tenkte vi at det ville være fint å høre litt fra det mannlige Skinlovepanelet. Dette er de tre mennene som får teste alle produktene før alle andre. De tester og tester, og er tålmodige mens deres bedre (les: likeverdige) halvdeler sitter med nesen i eposter og instagrammer og bare snakker om Skinlove i familieforsamlingene.

Arne (65), Morten (44) og Peter (36) har fått fortelle om sine absolutte Skinlovefavoritter. Noen produkter overlapper hos alle, andre er egne favoritter.

 

7 favoritter fra Skinlovemennene

Dr. Bronner's Shikakai Flytende Såpe

Denne var alle tre enige om. Morten synes Shikakai-såpene er så drøye i bruk, er allsidige og behagelige. Kan brukes til å vaske alt mulig. Arne har tidligere uttalt at han tror Shikakai Lemongrass har gjort at han har fått mer hår på hodet :-p Peter synes det er en god såpe som gjør jobben og er enkel å bruke siden den er i en pumpeflaske. Duftmessig så går det meste, men spesielt er peppermynte, sitrongress og lavendel mye brukt av panelet. Se utvalget av Shikakai-såper her.

 

Deodoranter - Madara og Schmidts

Peter synes Schmidt's Natural Deodorants i varianten med Charcoal & Magnesium er den desidert beste deodoranten. Han liker lukten, stiften og synes den gir mest langvarig effekt. Han har prøvd andre dufter fra samme merket, men dette er storfavoritten. Arne har prøvd det aller meste av Skinlovedeodoranter og han sier at Madara Herbal Deodorant egentlig er favoritten (den første deodoranten vi fikk inn!). Han synes den er enklest å bruke (tradisjonell roll-on).  Les mer om Madara her og Schmidts Charcoal & Magnesium her.

 

Living Natures Shaving Gel og Soothing Moisturiser

Det var stor entusiasme i leiren når vi fikk inn Living Natures herreprodukter til testing. Flere av de fikk favorittstempel ganske umiddelbart. Morten synes Gentle Cleansing Shaving Gel var den beste han har prøvd. - Den er veldig "smooth", mykgjørende og fin, sier Morten. Ingen sår under bruk og ingen rødhet etter. Lukter godt, gjør den også. Peters storfavoritt er fuktighetskremen fra samme serie, nemlig Living Nature Soothing Moisturiser. Han liker duften av den, den lette konsistensen og hvor kjapt den trekker inn i huden. - Den gir godt med fukt, uten å være klissete. Akkurat slik han liker det. Les mer om Shaving Gel her og Soothing Moisturiser her.

 

Redeckers fotfil i tre

Arne og Peter er store tilhengere av fotfilen fra Redecker. Arne sier den tåler at man er litt hardfør og at den filer effektivt på hard, tørr hud. Ekstra fint er det naturligvis at den er laget av bøketre, i stedet for av plast, som så mange fotfiler er. Les mer her.

 

Flow Egg & Beer sjampobar for mer volum

Peter har fått prøve mange forskjellige sjampoer den siste tiden siden vi har hatt mange potensielle merker inne til testing. Favoritten mener han er Flow Egg & Beer Shampoo Bar. Det er flere grunner til at han liker sjampobarene. Det ene er jo at han synes de rengjør godt. Det andre er at de er så innmari enkle å bruke. - Slipper å åpne noen flasker eller tuber, sier han. Sjampobarene kommer jo bare emballert i en liten pappeske. Når du har den i dusjen så er den "avkledd" og klar til bruk. I tillegg så skummer den veldig godt. Se alle sjampobarene her.

Karmameju Mild Body Oil

Arne bruker ikke så mye produkter i hverdagen, men når han skal noe sted så pleier han å smøre inn Karmameju Mild Body Oil både på armer og i ansiktet etter en dusj. Han syns lukten er utrolig god og at huden ser så fin ut etterpå. Les mer om oljen her.

 

Håper disse favorittene kan være til glede og nytte for noen av dere også <3

Spørsmål til gutta? Bare spør i vei i kommentarfeltet! ?

Nylige innlegg