Nypeolje, nuppeolje, superolje, multiolje...
2nd Jul 2018 | Postet av usaliv

Nypeolje, nuppeolje, superolje, multiolje...

Kjært barn har mange navn, men vanlige nypeoljer er ikke helt som Pai Skincares nypeolje. Les videre for å lære mer om denne store bestselgeren!

Pai Rosehip BioRegenerate Oil er en unik, konsentrert blanding av oljer fra økologisk nype. Produktet inneholder olje fra både frøene og frukten. Oljen er rik på omegaer som bidrar til hudens regenerering.

Ekstraksjonsmetoden

Vanligvis utvinnes nypeoljen ved hjelp av kaldpressing. Pai Skincare benytter ikke denne metoden, men en mer effektiv CO2-ekstraksjonsprosess. I følge Pai Skincare så er dette en mer miljøvennlig metode siden den gjøres ved en lavere temperatur, og den sikrer høyere kvalitet og lengre holdbarhet på oljen.

Kvalitetsstempel

Lukt og farge på oljen viser tegn på kvaliteten som er inni. Jo dypere oransje, jo mer konsentrert og proppet full av virkestoffer er oljen.

 Virkestoffene

I tillegg til at oljen er proppfull av omegaer (3, 6, 7 & 9) så inneholder den kraftfulle antioksidanter fra karotenoider. Karotenoider er bevist effektive for å kunne reparere hudskader. Faktisk sier Pai Skincare at deres nypeolje inneholder dobbelt så mye regenerative steroler og fem ganger mer karotenoider enn den gjennomsnittlige nypeoljen på markedet.

Multitasker

Nypeoljen er nok mest kjent for sine reparerende egenskaper, men den kan også brukes til å bekjempe andre hudproblemer som tørre hudområder, fine linjer, solskader og tørt hår. Du kan også bruke den til å pleie frem sunne, myke neglebånd. Vi har kunder som har brukt den mot nupper i huden på kroppen (derav kallenavnet "nuppeoljen").

Et alternativ til Retinol 

 Selv om Retinol er kjent for sin evne til å forbedre fine linjer og rynker, så kan det virke irriterende på huden. Pai Rosehip Oil er et godt alternativ til Retinol for sensitive hudtyper. Den inneholder betakaroten som er en forløper til vitamin A. Påført på huden så utvikler den seg ikke til vitamin A, men den vil likevel fungere som en antioksidant og hjelpe til å med beskytte mot frie radikaler som UV-stråler og forurensning.

Hva sier så kundene våre om oljen?

"Verdt det! Jeg har brukt denne morgen og kveld i èn måned nå, og huden har aldri sett bedre ut. Jeg slet med kviser for ca. et år siden, og har dermed slitt med arr i ettertid. Oljen jevner ut hudtonen, og ikke minst opplever jeg færre utbrudd. I stedet for å gni oljen i ansiktet, tar jeg 3-4 dråper i håndflatene, varmer opp og klapper på huden. På den måten unngår man at porene blir tilstoppet. Skal definitivt bestille igjen :)" - Maren

"Ja! Endelig en god ansikts-olje som ikke koster skjorten! Jeg liker denne oljen, den gir fuktighet, irriterer ikke huden, trekker raskt inn og gir en liten glød." - Emilie

 "Anbefales! Dette er en av de beste ansiktsoljene jeg har prøvd. Jeg har fet hud med litt ujevn farge pga arr fra kviser. Oljen trekker godt inn, jevner ut fargen litt og gir glød. Den reduserte til og med et arr/blodutredelse jeg har! Anbefales." - Caroline

"Fantastisk! Jeg har brukt denne oljen i ansiktet i stedet for krem, morgen og kveld, i flere år nå, og kan anbefale den på det varmeste! Den gir fukt og glød, og reduserer fine linjer. Jeg har forsøkt samme type olje fra helsekosten, men synes Pai sin lukter best! Oljen er drøy i bruk, og jeg trenger bare ca 4 dråper for å få nok fukt. Oljen er også ypperlig å blande med foundation for å få ekstra glød, og unngå at foundationen får hunden til å se tørr ut. Jeg tenker less is more; har du denne i skapet, trenger du ikke dyre serumer, nattkrem/dagkrem osv. osv. - funker alle fall for meg:)" - Marianne

 

Den superpopulære ansiktsoljen er en av de rimeligste oljene du får i butikken, til 270 kr.

Les mer om oljen i butikken her. 

Nylige innlegg