Odylique Repair Lotion - Pleie for sår og irritert hud
17th Mar 2017 | Postet av usaliv

Odylique Repair Lotion - Pleie for sår og irritert hud

Odylique sin Repair Lotion er akkurat hva navnet tilsier - en reparerende krem som pleier og lindrer sår, skadet og irritert hud. Kremen ble formulert av Margaret, damen bak Odylique, for over tretti år siden for å pleie eksemplaget hud blant familiemedlemmer. Kremen er lett, ikke tilsatt parfyme og er smart sammensatt av noen av naturens fineste ingredienser for å pleie, berolige og reparere skadet og irritert hud. Noen av ingrediensene er for eksempel vassarve som hjelper til med å dempe kløe, kamille som virker betennelsesdempende, ringblomst som hjelper til å berolige huden og stimulere hudens egen legingsprosess, aloevera som virker reparerende og johannesurt som beskytter.

Denne økologiske kremen kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Dette er et av produktene som Odylique anbefaler for psoriasis (les mer om psoriasis her). Odylique anbefaler den også som maske i hodebunnen - bruk den over natten på sår og irritert hodebunn. Tips: gjør dette på dager hvor du likevel skal vaske håret neste morgen :-)

Kremen kommer i to størrelser - 60 ml og 200 ml. Den økologiske sertifiseringen er fra Soil Association. Produktet er vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr. Noen kundeomtaler fra "Skinlovers": Anbefales til eksem! Dette er virkelig et mirakelprodukt for meg! Jeg har eksem, sensibel hud og reagerer på stress og enkelte matprodukter og har "prøvd det meste". Til tider er huden så sår, irritabel og brennende kløe at det faktisk gjør vondt å dusje. Det skal ganske mye til for at jeg blir imponert, men Repair lotion gjør virkelig underverker for min hud. For en liten tid tilbake hadde jeg en skikkelig dårlig periode og huden på halsen og brystet var hissig, rødt og sår, pluss noe på armene. Jeg var så fortvilet siden det ikke var lenge igjen til jeg skulle i bryllup og hadde en v-halset kjole med korte ermer jeg ville bruke. Gikk inn på Skinlove sine sider å begynte å lese på produktene og tenke noe må jeg bare ha så det holder seg mykt i det minste. Kom over Repair lotion og bestemte meg for å prøve. WOW, sier jeg bare! Etter dusj, god ansiktsrens og toner på hals og bryst, masserte jeg godt inn Repair lotion og det var nesten så det roet seg umiddelbart. Jeg fortsatte 3-4 ganger daglig å massere godt inn å etter bare få dager var den nesten ikke synlig at jeg hadde hatt åpne sår og så irritert hud at huden rett og slett var hoven. Den demper rødhet, sårene gror i rekord fart og det roer ned intens kløe. Det finnes jo ingen garanti for at dette vil funke like godt for alle, men etter min erfaring kan denne lotion absolutt anbefales å prøve og er verd alle pengene! (Sendt inn 16.06.17) - Mona Endelig hjelp å få  Jeg har i flere år vært plaget av eksemlignende utslett i lysken og øverste del av lårene, der huden er veldig tynn. Lite morsomt på generell basis, og litt ekstra trasig i bikinisesongen. Legen foreskrev både steroidesalve og soppsalve, men ingen av disse hadde effekt. Så prøvde jeg Repair Lotion fra Odylique, og denne gjorde faktisk susen. Smører etter dusjing og hver kveld (eller nesten - er litt glemsk), og huden har blitt sunn og frisk igjen. Jeg vil på ingen måte fraråde noen å gå til legen med hudproblemene sine, men når etablerte medikamenter ikke har effekt, syntes jeg at det kan være verdt å prøve andre produkter, og gjerne slike som er naturlige og uten skumle bivirkninger. Og i dette tilfellet viste det seg å være akkurat det som skulle til. Hurra for Repair Lotion :-) (Sendt inn 21.02.17) - Janne God! Denne lotion virker bra på mindre tørre flekker og lett irritert hud, men ga ikke helt ønsket effekt på eksempelvis rød hud etter uhell i sola (men så er den kanskje ikke direkte ment for det heller). (Sendt inn 28.08.16) - Christine Her finner du kremen i liten størrelse og stor størrelse.      

Nylige innlegg