Økologiske parfymer fra Acorelle
18th Apr 2017 | Postet av usaliv

Økologiske parfymer fra Acorelle

Nå har vi fått parfymer i nettbutikken!  Disse lekre duftene kommer fra franske Acorelle og er sertifisert økologiske av ECOCERT. Acorelle startet i 2005 med målet om å tilby effektive, innovative og brukervennlige produkter som respekterte både miljøet og kvinnene som brukte de. I dag er de en anerkjent spesialist innen økologiske parfymer.
 
Parfymene fra Acorelle kommer i syv ulike dufter og i to varianter. Du får de i den tradisjonelle sprayflasken, samt som en roll-on som er praktisk å ha med på reise og i veska. Alle produktene har kun naturlige og økologiske ingredienser.
 
De ulike duftene inneholder aktive essensielle oljer som har aromaterapeutiske virkninger på sinnet. Parfymene er bygget opp rundt en komplisert pyramidestruktur av duftnoter som skaper dybde og kompleksitet. Acorelle bruker kun de reneste ingredienser for å utvikle duftene og bruker ingen syntetiske ingredienser.
 
Duftene er:
Land of Cedar - laget med essensielle oljer av sedertre og bergamot som er med på å gi en følelse av styrke og mot. Dette er en unisex parfyme som er veldig moderne, med fersken og aprikosnoter for å gjøre den mer rund. Duften avsluttes med styrken av sedertrenoter.
 
Pure Patchouli - laget med essensielle oljer av cistus og patchouli som er med på å fremme en følelse av trygghet og sensualitet. Duften er en sann patchouli-duft; den er kraftig, men likevel varm. Den har toppnoter av myrra, blandet med hjertenoter av muskat, salvie samt basenoter av patchouli, vanilje, amber og vetiver. Dette er duften for deg som ønsker en varm, sensuell og krydret parfyme.
 
Absolu Tiare - laget med essensielle oljer av ylang ylang og appelsin som skal virke avslappende på sinnet. Dette er en pudret solrik duft, som er både frisk og sensuell. Parfymen virker balanserende og beroligende. Duften er ideell om du ønsker deg en varm, søt og blomstret duft. Toppnoter av mandarin og appelsin, blandet med hjertenoter av eksotisk ylang ylang, sjasmin og tiaré, samt basenoter av vanilje utgjør en velgjørende duft som gir ro.
 
Silky Rose - laget med essensielle oljer av rose og geranium som fremmer selvtillit og entusiasme. Denne parfymen virker harmoniserende og er ideell dersom du ønsker deg en duft som er romantisk, blomstret og fruktig. Duften er mild og fruktig av bringebær, understreket med roseblomstervann. En frisk roseduft som er moderne og feminin.
 
Divine Orchid - laget med essensielle oljer av appelsin og sandeltre som skal virke beroligende og avslappende. Duften er ideell dersom du ønsker å omfavne din sensualitet med en subtil duft. Den mystiske orkideen er selve bildet av kvinnelighet og skjønnhet. Den sensuelle kraften kommer igjennom varmen fra denne blomstrende parfymen. Duften er toppet med noter av kardemomme og pæreblomst,  har hjertenoter av iris og havtorn og er avsluttet med en base av patchouli, vanilje og bringebær.
 
Vanilla Blossom - laget med essensielle oljer av perubalsam og patchouli som skaper en følelse av harmoni og trygghet. Duften virker velgjørende og kan gi en følelse av trygghet. Vanilla Blossom er ideell dersom du er ute etter en sensuell "gourmet-duft".  Parfymen er en ren harmoni av sensuelle, feminine noter og jordnære elementer. Med feminine toppnoter av mimosa, karakteristiske hjertenoter av balsam fra Peru, og basenoter av vanilje og patchouli, skiller Acorelle Vanilla Blossom seg fra andre parfymer med lignende duftstruktur. Den kan minne om myk karamell, pudret amaretto og et dempende hint av mose. Duftens aromaterapeutiske egenskaper er både beroligende og styrkende.
 
Tea Garden - laget med essensielle oljer av sitron og seder som fremmer årvåkenhet og positiv energi. Tea Garden virker energigivende, styrkende og stimulerende, og er ideell dersom du ønsker deg en parfyme med eksotisk og mild sitrusduft. Parfymen er toppet med en stimulerende duft av sitron, bergamott og kardemomme. Den er supplert med en hjertenote av te, iris og lavendel. Avsluttet med fantastisk patchouli og sedertre som basenote.
 
Roll-on koster kr. 149, mens parfymen i sprayflaske koster kr. 399,-.
 

Nylige innlegg