Premium Organic Hair Care -- Antonin .B endelig i Norge
10th Apr 2017 | Postet av usaliv

Premium Organic Hair Care -- Antonin .B endelig i Norge

Vi har gledet oss innmari til å få dele denne nyheten med dere. I dag har vi tatt inn en prisvinnende, økologisk hårpleieserie fra Paris. Merket heter Antonin .B og er laget av nydelige Kendy Sencée. Hun jobbet først noen år som modell og deretter noen år bak kulissene før hun følte at behovet for økologiske hårpleieprodukter til profesjonelt bruk var så stort at hun bestemte seg for å lage de selv.

 

Fra serien får du Antonin .B Ceramides Enriched Desert Serum og Intense Honey Butter.

Bare noen få dråper av serumet gir næring og nytt liv til tørt, farget og skadet hår. Hårserumet inneholder en smart blanding av planteoljer som hjelper til med å gjenopprette hårets naturlige oljebalanse. Oljene er plukket ut fordi de har evnen til å penetrere hårstrået for å gjøre det mykere, sterkere og friskere uten å tynge det. Serumet motvirker frizz og porøsitet.

Ceramider fra hvetekim og saflor reparerer og bygger opp skadet hår. Den utglattende effekten gjør at frisyren holder seg lengre etter føning og varmestyling. Serumet er vegansk. Les mer om serumet og ulike bruksmetoder her.

Intense Honey Butter er både en lett hårvoks og treatment i ett produkt. Det er laget for å bekjempe frizz, styrke hårtuppene, gi glans og definisjon til håret. Voksen gir definisjon til håret gjennom å separere hårstråene. Det tilfører samtidig rikelig med fukt og næring til håret. Produktet har konsistens som en veldig lett hårvoks som smelter raskt til olje mellom håndflatene. 

Dette produktet var opprinnelig planlagt som et stylingprodukt, men det inneholder så mye pleiende ingredienser at det brukes like mye som hårmaske som til styling. Vi elsker at det er et multiprodukt som gir definisjon, temmer frizz og slitte hårtupper og samtidig gjør håret mykt, elastisk og glansfullt. Voksen gir mer definisjon til håret enn det gir hold. Antonin .B sin filosofi er at håret skal være like sunt som det er vakkert. Les mer om Honey Butter og ulike bruksmetoder her.

Begge produktene er sertifisert økologiske av ECOCERT, og inneholder kun naturlige ingredienser. Ingen av produktene er testet på dyr, og begge produktene er prisvinnere. Noen av prisene de har vunnet er Beauty Shortlist Awards: Best Hair Serum 2017 & Editor's choice, samt Best of Beauty Award av Kristen Arnett's Green Beauty Team og  Sustainable Luxury Award som Best Haircare Brand of 2017.

Les mer om produktene fra merket her. Vil du  lære mer om dama bak produktene og hennes tanker rundt økologiske produkter så kan du ta en kikke på dette intervjuet.

Nylige innlegg