Redningen for tørre, såre og sprukne hender?
19th Jan 2019 | Postet av usaliv

Redningen for tørre, såre og sprukne hender?

En nydelig balm som har fått ufortjent lite oppmerksomhet fra oss er Suki Ultra-Protect Body Balm. Vi har hatt denne fine balmen i mange år uten å rope så høyt om den, men siden flere har uttrykk stor begeistring for den denne vinteren så er det på sin plass med litt ekstra oppmerksomhet nå.

Se bare her hva noen av kundene våre sier:

"Fantastisk balm for mine ekstremt tørre og problematiske hender. Jeg har letet lenge etter en balm som jeg kan bruke på problematiske og tørre partier, der jeg sliter med atopisk eksem av og til. Jeg tror jeg endelig har funnet min favoritt! Denne balmen er feit, men trekker raskere inn i huden sammenlignet med andre balm/ fedtkremer jeg har testet. Jeg er veldig sensitiv på hendene og de begynner lett å klø av feil produkter. Jeg har bare reagert positivt av denne balmen! Jeg opplever at den holder veldig godt på fuktighet og har ingredienser som hjelper til å reparere skadet hud." - Louise J.

"Fantastisk som barrierekrem/-balm når det er kaldt! Denne balmen fungerer fantastisk til tørre og såre hender i kulden! Mine hender blir lett tørre og såre bare det begynner å lukte av høst. Jeg har tidligere forsøkt "alt" av håndkremer, men likevel begynner jeg å bli så tørr at det svir på hendene og ofte begynner det spontant å blø på knokene. Jeg spurte på Skinlove om de hadde noen tips og fikk svar bl.a. om denne. Jeg smurte hendene et par ganger daglig, først med en vanlig håndkrem og deretter med Suki Ultra-Protect Body Balm, og etter bare noen dager ble hendene omtrent som nye! Den er også drøy i bruk; bruker kun en liten mengde, varmer den mellom hendene og smører ut. Jeg kan ta den på før jeg går om morgenen uten at det blir for klissete. Er helt gull!" - Nina F.P.

Suki Ultra-Protect Body Balm er en intensivt pleiende salve som bør finnes i ethvert hjem. Den virker lindrende og hjelper til å med å pleie betennelser, hudirritasjoner og tørr hud.

Ideell til alle hudtyper, og særlig til eksem, flisete neglebånd, hudavskrapninger, brannsår, strekkmerker samt til hender, føtter og ellers ved behov.

Den er også en utmerket babysalve til bleiegnag og kuldekrem.

Vi runder av med vurderingen fra vår egen pakkesjef og mamma, Ellen:

"Dette er en superbalm som faktisk overgikk forventningene mine(...). Balmen fungerer utrolig godt hvis du har sprekker i huden, utslett eller lignende. Enten det klør eller svir, så synes jeg at denne gjør underverker. Det er i alle fall min erfaring. Den bør varmes opp litt mellom fingrene/håndflatene før påføring siden den er litt «fast i formen»."

Se mer her (60 ml) og her. (30 ml)

Den opprinnelige varianten av balmen kan du finne med essensielle oljer her.

 

Nylige innlegg