21st Feb 2014 | Postet av skinlove

Serum - Hvorfor og Hvordan bruker du det?

Serum er kanskje det produktet mange er nysgjerrige på, men ikke helt forstår behovet for eller nytten av. Serum er et høyt konsentrert produkt med aktive ingredienser som er der for å forsterke effekten av hudpleien din. Den har også en korrigerende effekt på forskjellige hudproblemer som. f.eks. akne, fine linjer, tørr hud m.m. Det finnes så og si et serum for hvert problem.

Serum fra Skinlove

Hos Skinlove har vi nå åtte forskjellige serum tilgjengelig- fem fra Suki Skin Care, et fra Marina Miracle og to fra Pai Skincare. Alle er kvalitetsprodukter som er nøye formulert for å være både effektive mot problemhud og for å være trygge, naturlige og miljøvennlige, akkurat slik vi liker det!

Hvorfor bruke serum?

Dersom du sliter med problemhud på noen måte så er det verdt å ta en titt på hvilke serum som finnes mot ditt problem. Serum trekker dypere inn i huden, er mer konsentrerte og er proppet fulle av virkningsfulle næringsstoffer. Om du har prøvd mange forskjellige fuktighetskremer tilpasset din hud, men ikke funnet en som virkelig hjelper deg enda så kan det være at et serum er det som må til.

Hvordan bruker man serum?

Serum påføres etter rens og toner, men før fuktighetskrem eller olje gjerne både morgen og kveld. Det er viktig at serum påføres i denne rekkefølgen da det vil virke best på nyrenset hud, men at porene bør lukkes før du påfører huden noe som helst. Legger du serumet på før eventuell fuktighetskrem/olje så får den også bedre tilgang til å jobbe med huden i dybden. Serum koster gjerne litt mer enn de fleste ansiktskremer, men de er effektive mot hudproblemene de er designet for og man trenger gjerne bare noen få dråper for tilstrekkelig effekt. Du kan bruke serumet i hele ansiktet eller bare på problemområder.

Våre ansiktsserum fra Pai Skincare

Perfect Balance Blemish Serum, 30 ml Serumet er avansert utviklet for å behandle hud som lett får urenheter. Copaiba med sine antibakterielle, betennelsesdempende og antioksiderende egenskaper behandler direkte både årsaken og effekten av urenheter. Ved å regulere oljeproduksjonen hjelper sink til med å redusere blankhet, hudormer og tette porer. Hyaluronsyre gir intensiv fukt til huden, jevner ut hudtonen og styrker smidigheten. Perfect Balance Serum       Instant Calm Redness Serum, 30 ml Serum avansert formulert for å behandle hypersensitiv og reaktiv hud. Strandstjerne (Sea Aster) virker beroligende og motvirker aktivt de molekylene som får huden til åblusse. Den styrker de overfladiske blodårene slik at rødme motvirkes. Villhavre (Wild Oat) inneholder rikelig med naturlige antihistaminer og betennelsesdempende ingredienser som reparerer skadet hud. Hyaluronsyre gir intensiv fukt til huden, jevner ut hudtonen og styrker smidigheten.Godt egnet mot hypersensitiv hud og rosacea.

Instant Calm Serum[1]

 

Våre ansiktsserum fra Suki Skin Care

Suki Healthy Aging Serum + Vitamin Peptide Complex, 15 ml

Dette serumet er formulert spesielt for å bekjempe hudens aldring. Det er lett og oljefritt og med sine naturlige og gjenoppbyggende ingredienser er den rik på vitamin A, C og E, coQ10, resveratrol og hyaluronsyre reduseres fine linjer og rynker, aldringstegnene forebygges og hudens spenstighet og elastisitet styrkes. Suki Healthy Aging Serum & Vitamin Peptide Complex bekjemper effektivt hudens aldring.
Suki Healthy Aging Serum & Vitamin Peptide Complex bekjemper effektivt hudens aldring.

Suki Bio-C 10% Formula Face Serum, 15ml

Dette serumet er også laget for å forebygge fine linjer og aldringstegn, men er noe sterkere enn serumet nevnt over. Med sin 10 % høye andel av vitamin C glukosider, hyaluronsyre og kobberkompleks, booster den foryngende kollagenproduksjon i huden både dag og natt. [caption id="attachment_1918" align="aligncenter" width="529"]Suki Bio-C 10% Formula Face Serumbooster den foryngende kollagenproduksjon i huden både dag og natt. Suki Bio-C 10% Formula Face Serumbooster den foryngende kollagenproduksjon i huden både dag og natt.[/caption]

Suki Targeted Bio-Brightening Face Serum, 15ml

Her har vi et serum som effektivt jobber for å jevne ut hudtonen ved å lysne og forminske pigmentflekker, misfarginger og arr m.m. Dette reparerende og oljefrie serumet er ideelt til kombinasjonshud, tørr hud, moden hud og til følsom hud med rosacea og arr. [caption id="attachment_1915" align="aligncenter" width="529"]Suki Targeted Bio-Brightening Face Serum, et serum som målrettet lysner og forminsker pigmentflekker, misfarginger og arr m.m. Suki Targeted Bio-Brightening Face Serum, et serum som målrettet lysner og forminsker pigmentflekker, misfarginger og arr m.m.[/caption]

Suki Bio-Active Purifying Face Serum, 15 ml

Bio-Active Purifying Face Serum er et lekkert, oljefritt serum med fruktsyrer, echinacea og løvetann som effektivt reduserer akneutbrudd ved å regulere hudens talgproduksjon samtidig som den fjerner poretilstopninger og stimulerer cellefornyelsen. [caption id="attachment_1920" align="aligncenter" width="529"]Suki Bio-Active Purifying Face Serum reduserer akneutbrudd ved å regulere hudens talgproduksjon. Suki Bio-Active Purifying Face Serum reduserer akneutbrudd ved å regulere hudens talgproduksjon.[/caption]

Suki Purifying Acne Serum, 15 ml

Purifying Acne Serum er formulert for å redusere urenheter i huden ved å balansere og kontrollere talgproduksjonen. Fruktsyrer fra white willow virker antibakterielt og reduserer betennelser uten å irritere. Echinacea og løvetann bearbeider urenheter, talgproduksjon og porestørrelser. Fruktenzymene eksfolierer mildt og gir en klar, ensartet hudtone, motvirker tette porer og stimulerer cellefornyelsen. purifying_acne_serum_15_ml_copy__52378.1405374524.1140.900-1   Vårt ansiktsserum fra Marina Miracle Marina Miracle Argan Night Serum, 25 ml Marina Miracle Argan Night Serum er et naturlig nattserum med AHA fruktsyre som eksfolierer og strammer opp huden. Inneholder også den luksuriøse arganoljen fra Morocco som er full av antioksidanter og vitaminer som gir intens næring og ny glød til huden. argannightserum_marinamiracle2   Trenger du hjelp til å finne riktig serum til din hud så er det bare å ta kontakt med oss via kundeservice@skinlove.no

Nylige innlegg