Skinloveprodukter nominerte til Stella & Costumes Skjønnhetskåring 2018
9th Mar 2018 | Postet av usaliv

Skinloveprodukter nominerte til Stella & Costumes Skjønnhetskåring 2018

Hvert år kårer magasinene Stella og Costume de beste skjønnhetsproduktene i landet. I årets kåring er det hele fire flotte Skinloveprodukter som har kommet seg opp blant de nominerte. Juryen har testet og testet over 400 forskjellige produkter siden i fjor høst. Fra dette store utvalget har de nominert 4-5 produkter til hver kategori. Vinnerne avsløres neste uke (14.03)!

Her er de nominerte skjønnhetsfavorittene fra Skinlove!

Årets beste grønne/økologiske produkt

I denne kategorien har vi to nominerte produkter

Simple as That Moisturiser

Dette er en ansiktskrem basert på kun tre raw-ingredienser for å fremme vakker og ungdommelig hud. Konsistensen er som en lett balm. Du trenger veldig lite produkt per bruk. Kan brukes daglig som ansiktskrem eller i et tykkere lag som næringsgivende maske over natten. Pris 279 kr.

En kunde omtaler den slik:

"Super! Denne er SÅ god. Jeg har alltid slitt med tørr hud men etter jeg begynte med denne har jeg kunnet trappet ned betraktelig på bruk av fuktighetskrem. Denne gjør huden myk og god og du trenger bare bittelitt for hele ansiktet. Smelter perfekt inn i huden. Lukter himmelsk av kokos! Tommel opp" - Christina

Marina Miracle Amaranth Night Serum

Dette er en lukseriøs, norskprodusert ansiktsolje som hjelper til med å fornye og stramme opp huden mens du sover. Serumet er formulert med amaranth, aprikos, argan, chia og naturlige fruktsyrer og ekstrakter fra blåbær og appelsin som stimulerer produksjon av friske, nye celler. Fruktsyrene hjelper oljene til å trekke enda dypere ned i huden. Pris 955 kr.

Årets beste ansiktspleie budsjett

Simle as That Exfoliant

Ansiktsskrubben fra {SIMPLE as that} er en mild ansiktsskrubb for alle hudtyper. I kjent stil fra dette merket så inneholder produktet minimalt med ingredienser. Skrubben er laget med eksfolierende rispudder blandet med havsalt og rå kakao, og lukter mildt av nettopp kakao. Skrubben er effektiv på å fjerne døde hudceller og gi huden en sunn dose antioksidanter. Huden etterlates myk og med fin glød. Pris 279 kr.

 

Årets beste hårstyling

Rahua Voluminous Tørrsjampo

Dette produktet har vi alltid med oss i kofferten når vi er på reise. Man vet aldri når håret trenger en liten oppfrisker og da er den naturlige tørrsjampoen fra Rahua gull å ha. I tillegg til å gi håret en renere "look" så gir den litt ekstra volum også. Ikke rart den er nominert som beste stylingprodukt! Pris 395 kr.

 

Dette er fire supre produkter som alle fortjener å vinne!

Vinnerne blir kåret onsdag 14. mars.

Nylige innlegg