Snart morsdag! Se våre fineste gavetips :-)
31st Jan 2018 | Postet av usaliv

Snart morsdag! Se våre fineste gavetips :-)

Neste søndag er det endelig morsdag igjen og vi får en ekstra unnskyldning til å gjøre stas på mor. Vår mor er selveste lagersjefen vår så hun sitter allerede med et ganske godt utvalg av naturlige Skinloveprodukter. Har du lyst til å gi kvalitetsprodukter fra naturens beste ingredienser til din mor også, så har vi plukket ut noen favoritter her. Gavetipsene er godkjente av vår egen mamma :-)

 

Topp 8 morsdagsgavetips

Living Nature Firming Flax Serum

Supert serum for å motvirke aldringstegn! Stjernen i dette serumet er planten Harakeke. Helt nederst på bladene til denne planten er det en gelé som Maoriene på New Zealand gjennom tidene har brukt som medisin for å behandle brannsår, rense kuttskader m.m. I hudpleie fungerer denne med å trekke sammen huden slik at fuktigheten bedre holdes i huden. Manukahonning tilfører næring, og nype forynger og reparerer. Oppskriften på å redusere fine linjer og aldringstegn i huden. Pris kun 389 kr.

 

Pai Echium & Argan Gentle Eye Cream

Den økologiske øyekremen fra Pai Skincare er en mild krem som hjelper til med å gjenoppbygge huden og motvirke rynker. Kremen er rik på linolsyre og stearidonsyre, som er naturlige ingredienser med beviste antirynkeeffekter.

Forskning viser at gamma linolsyre (GLA) har en sterk antirynkeeffekt og gjenoppbyggende kvaliteter. Ormehodeplanten (echium) er den rikeste, kjente naturlige kilden for både stearidonsyre og GLA, og mange kaller den for «mirakelingrediensen» for antirynkeprodukter. Pris 369 kr.

 

Living Nature Nourishing Day Cream

Mange kunder sverger nå til denne næringsrike fuktighetskremen. Dette er en velduftende ansiktskrem som hjelper til å motvirke aldringstegn.  Aktiv Manukahonning tilfører rikelig med fukt, mens antioksidanter fra Totara bekjemper frie radikaler. Kremen trekker lett inn i huden. Passer utmerket til normal, tørr og moden hud. Pris 369 kr.

 

Suki Nourishing Facial Oil

"Denne oljen synes jeg er veldig god å bruke for å motvirke tørr hud. Bruker den i ansiktet etter toner, og synes huden føles veldig deilig og myk etterpå. Den er litt dyr, men det trengs bare 1-2 dråper for hver påføring. En fantastisk olje!" - Kjersti

En næringsrik ansiktsolje spesielt laget for tørr, dehydrert og moden hud. Den egner seg også godt på hud med rosacea. Oljen gir mye fukt og næring til tørr og fuktfattig hud. Den booster elastisitet og styrke. Forebygger for tidlig aldring, reduserer fine linjer og rynker. Suki Nourishing Facial Oil kan brukes alene i stedet for fuktighetskrem. Pris 409 kr.

Odylique Lemon Hand Butter

"Den beste håndkremen jeg har prøvd" Jeg har ikke tidligere funnet en håndkrem jeg har vært fornøyd med før jeg fant denne. Denne er ikke klissete og den lukter godt. På grunn av at den er litt tynn i konsistensen så er det lett å få litt mye ut av tuben og det gjør den ikke så drøy med mindre du passer på at du bare får ut litt krem om gangen. Vel verdt prisen. " - Marte

Denne håndkremen er full av deilige, naturlige ingredienser som pleier selv de mest sensitive, tørre og hardtarbeidende hender. Kremen trekker raskt inn i huden og er samtidig svært fuktighetsgivende. I kremen finner du fuktighetsgivende kokosnøtt og kakao, tindved, helende aloe vera og en deilig duftende blanding av beroligende essensielle oljer. Duften minner litt om en middelhavshage - helt uimotståelig! Pris 199 kr.

 

BYBI Supercharge Serum

"Mye for pengene! Har prøvd denne en stund nå, og jeg kommer til å kjøpe den igjen. Den lukter helt vidunderlig, den er veldig lett og trekker godt inn, og jeg merker stor forskjell på min solskadde hud på brystkassen. Den er mindre irritert og hudtonen er blitt mye jevnere:)" - Anne-M

Dette næringsrike, reparerende serumet er et ekte «powerhouse» med virkningsfulle ingredienser som squalane, fikenkaktus, jasmin og vannmelonfrøoljer. En høykonsentrert behandling som penetrerer huden og virker gjenoppbyggende på cellene. Hovedingrediensen er squalane som er mye brukt på grunn av evnen den har til å holde på fuktigheten. Dette er en super olje for både tørr og dehydrert hud, og en stor favoritt for oss personlig! Pris 369 kr.

 

Living Nature Radience Oil

Skjønnhetssøvn på flaske! Living Nature kaller denne oljen for sin «antialdringsperle» og sier at den er hemmeligheten bak skjønnhetssøvn.

Denne ansiktsoljen brukes om natten og er en miks av botaniske oljer som både beroliger sinnet samtidig som den gjenoppbygger og tilfører antialdrende næring til huden.

Roseolje hjelper til med å stimulere hudens egen kollagenproduksjon. Nypeolje styrker cellenes gjenoppbygging og reparerer skadet hudvev. Ringblomst beroliger huden og jojoba tilfører rik næring. Resultatet er forynget hud og redusert synlighet av fine linjer og rynker. Den er utrolig fuktighetsgivende og dessuten drøy i bruk. Ja takk, sier vi!

Passer til alle hudtyper og spesielt til normal og tørr hud. Pris 569 kr.

Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radience Mask

«Fantastisk produkt! Endelig en fuktighetsgivende maske uten giftstoffer. Jeg elsker duften og at jeg kan gå med den leeenge uten at huden oppleves irritert. Huden min får nydelig glød og blir gjennomfuktet opp til 2 dager. Verdt hver eneste krone» – Laila

Fuktmasken fra Pai Skincare er både økologisk og vegansk, kun laget av naturlige ingredienser.  Den er rik på næringsstoffer og gir huden intensiv fuktighetspleie som hjelper til å gjenoppbygge hudens naturlige mykhet og elastisitet. Den er rik på betennelsesdempende ingredienser som gjør at den er svært godt egnet for sensitiv og reaktiv hud. Pris 370 kr.

 

Morsdagen er søndag 11. februar!

Leveringstiden til adresser i Norge ligger på 2-4 virkedager (helg telles ikke med). Vi gir fri frakt på alle bestillinger til totalsum fra 500 kr. Øvrige bestillinger har fraktpris på 49 kr.

 

Ikke helt det du var ute etter? Vi har samlet flere gavetips til mor i denne menyen i butikken.

Nylige innlegg