null
Ta husvasken med trygge vaskemidler - Bentley Organics
7th Sep 2018 | Postet av usaliv

Ta husvasken med trygge vaskemidler - Bentley Organics

Alt du skyller ut i vasken, sluken og do ender opp i naturen. Ja, det gjelder tannkremen din, de deilige boblene i badekaret, vaskemidlene fra helgevasken… Dette svømmer fiskene rundt i. Noen stoffer gjør fiskene sterile, noen gjør de syke, noen tar livet av de, noen bioakkumulerer...

I tillegg inneholder mange "vanlige" vaskemidler en rekke sterke ingredienser som kan fremkalle smertefulle allergiske reaksjoner.

Kanskje greit å bare velge noe som er laget av naturens egne ingredienser?

Bentley Organics er en britisk produsent av naturlige vaskemidler til hjemmet. Hele serien er sertifisert økologisk av Soil Association og alle vaskemidlene er veganske. Du finner IKKE SLS, SLES, phenoxyethanol, siloksaner eller fosfat i produktene. Ingen av produktene er testet på dyr, så klart.

I serien finner du effektive, naturlige husvaskemidler til gulv, toalettet, til oppvask, til kjøkkenet, til badet og til vindusvask.

 

Spray for kjøkkenet

Denne bruker vi om stekeovnen ble skikkelig skitten eller om det er noen vanskelige flekker på benken. En kunde sier dette:

"Fantastisk produkt! Vi har kjøkkenbenk av tre, og jeg har- særlig etter at vi fikk barn - følt litt ubehag over å benytte giftige kjemikalier til rengjøring av benkeplaten, når vi så ofte har mat rett på den. Det trenger jeg ikke bekymre meg for lenger, samtidig som det blir like rent og pent som før! Storartet produkt! :) " - Tone H

Spray for baderom

 Laget spesielt for å få bort flekker og smuss fra såper og generelt baderomsbruk. Etterlater badet rent og pent med en frisk duft av sitrus. En kunde sier dette:

"Favoritt baderomsspray! En super favoritt. Lukter veldig godt, rengjør godt og gjør akkuat det den skal :-)" - Maritbe

Spray for vindus- og speilvask

Enda en favoritt! Deilig, frisk og naturlig spray til effektiv rengjøring av vindu, speil og blanke overflater. Etterlater ikke skjolder etter vask. Frisk og mild duft av sitrus. En kunde sier dette:

"Anbefales! Denne er min favoritt, og jeg bruker den til all mulig vask, ikke bare til speil og vinduer. Kjempegod, og lukter godt :)" -Marita

Økologisk oppvaskmiddel

Den eneste oppvasksåpa vi bruker hos oss. Økologisk oppvaskmiddel for håndvasken. Dreper 99.9 % av bakteriene og er samtidig laget for å være mild og skånsom til hendene. Noen dråper holder lenge, men flasken har en tendens til å ville slippe ut mer enn du trenger om gangen så ha litt ekstra oppmerksomhet på det når du bruker den.

Økologisk gulvvaskemiddel

Økologisk vaskemiddel for gulvvask som kan brukes både på kjøkkenet og badet, på keramikkfliser, på laminat og på tregulv. Strippet for skadelige kjemikalier. Bonus: vi har brukt den med veldig god effekt på grønske på veranda.

Har en frisk og mild duft av eukalyptus og sitrus.

Økologisk grønnsaksvask

Økologisk vaskemiddel til å skylle salat, frukt og grønnsaker med. Sertifisert økologisk og med bevist effekt mot bakterier som e-coli, salmonella og listeria, samt at den renser bort rester fra sprøytemidler som kan ligge utenpå frukt og grønnsaker.

Økologisk vaskemiddel for toalettet

Økologisk toalettvask som dreper 99.9 % av bakteriene og som brytes ned slik at den ikke har noen skadelig effekt på miljøet og fiskene. Inneholder ikke blekemiddel, fosfat eller sulfater. Har en frisk og mild duft av sitrus. En kunde sier dette:

"Fungerer utmerket! Toalettrengjøring med mild, frisk duft. Fungerer utmerket, denne skal jeg fortsette å bruke" - Ania

Fast pakketilbud på våre økologiske vaskemidler til hjemmet

Vi vet at det går en del vaskemidler i løpet av et år og vi ønsker at så mange som mulig skal bruke naturlige, gode vaskemidler. På den måten sparer vi miljøet litt og litt, sammen. Derfor har vi et fast pakketilbud når du kjøper vaskemidler til hjemmet fra Bentley Organic.

Tilbudet fungerer slik:

Kjøper du 1-3 valgfrie flasker — ordinær pris.

Kjøper du 4-5 valgfrie flasker får du 10% rabatt på produktene.

Kjøper du 6-8 valgfrie flasker får du 15% rabatt på produktene.

Her kan du altså velge det du vil innenfor kategorien vaskemidler: for eksempel tre spray for vindu og to flasker for gulvvask, eller en av hver om du ønsker det.

Tilbudet er fast og rabattene trekkes automatisk når du kommer til handlekurven. Pakketilbudet vil ikke kunne kombineres med andre kampanjer på samme produkter.

Se hele utvalget her.

Nylige innlegg