0

BYBI Beauty Babe Balm, 60 ml

BYBI Beauty Babe Balm, 60 ml

Babe Balm er et ekte multiprodukt med det lille ekstra. Den deilige balmen kan brukes som både highlighter, fuktighetskrem, ansiktsrens, som primer under sminke, på øyebryn, på tørre hæler og albuer, på leppene, på hårtuppene og mer. Et produkt hvor kun fantasien setter begrensninger (så definitivt en innertier for oss). 

Coensym Q10 er balmens "hero ingredient" sammen med en næringsrik kombinasjon av sheasmør, monoi, squalene, hibiscus og ringblomst. 

BYBI Babe Balm kommer i to størrelser - 30 ml og 60 ml. Tuben kan se ut som en vanlig plasttube, men her er det faktisk sukkerrør som er brukt som base i stedet for petroleum! En mer miljøvennlig måte å oppbevare de fine produktene på. 

Babe Balm gir rikelig med fukt og mykgjør så og si alt den berører. Balmen er vegansk og selvsagt ikke testet på dyr. 

 

Skinloves input: 

Jeg må innrømme at jeg føler meg litt småforelsket i denne balmen. For det første så er det en utrolig søt krukke med et innbydende navn (Babe, hallo :-) ). Lukten er også innmari god! Jeg klarte ikke helt å sette fingeren på hva den var selv før jeg så at Clean Beauty Co omtaler den som en "tropisk solnedgang", og det er nok noe slik. Ikke en veldig sterk duft, men en jeg liker veldig godt. Jeg har den på kontorpulten, tar den med rundt i huset slik at den er tilgjengelig om jeg får tørre hender, hæler eller lepper og trenger litt nødredning. Den er også med på badet hvor jeg bruker den i ansiktet for å få silkemyk hud eller påfører litt på øyebrynene for å samle de litt etter jeg har fylt de inn. Gjør seg også kjempegodt som highlighter eller for å gi litt shine til leppene. - Liv

 

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,

Rhus Verniciflua Peel (Berry) Cera,

Squalane (Olive),

Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil,

Caryocar Brasiliense (Pequi) Fruit Oil,

Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil,

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,

Hibiscus Sabdariffa (Hibiscus) Seed Oil,

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,

Tocopherol (Vitamin E),

Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract,

Calendula Officinalis (Flower) Extract,

Distarch Phosphate (Sweet Potato Extract),

Gardenia Taitensis (Monoi) Flower Extract,

Ubiquinone 50 (Coenzyme Q10),

Citric (Fruit) Acid.

Anthocyanins (Sweet Potato Extract),

Vegansk.

Brukes overalt hvor du trenger ekstra fukt og pleie. Kan for eksempel brukes i ansiktet som fuktighetskrem eller som highlighter, på øyebryn, på tørre hender og hæler, på leggene m.m. Her er det bare fantasien og behovet som setter begrensningene :-)