0

Sante Cream hårfarge Mahogany Brown

Sante Cream hårfarge Mahogany Brown

En naturlig og vegansk hårfarge til hjemmebruk uten ammoniakk, peroksider og syntetiske fargestoffer.

Naturlige hårfarge gir en utrolig fin glans, volum, jevner ut og fresher opp hårfargen. Den dekker ikke grå hår like godt som vanlig hårfarge, men den utjevnede effekten vil likevel gjøre at håret oppleves mindre grått.  


Farge: 

Mahogany Brown er spesielt egnet for medium til mørk brunt hår. Resultatet er en naturlig og intens rødbrun farge.

 (se flere farger lenger ned)


Enkelt 3-stegssystem

For å sikre et strålende og varig resultat har Sante laget et 3-stegssystem med forbehandling, fargekrem og balsam. Håret får en enestående gloss og fargeintensitet samtidig som det får etterlengtet pleie. Settet er perfekt kombinert for en enkel og trygg påføring.

 

Naturlige ingredienser

Hårfargene til Sante inneholder finmalte råmaterialer slik som bark, henna, urter og frukt. Ingrediensene penetrerer ikke hårstrået, men legger seg rundt hårstråene som en beskyttende glasur som sammen med din naturlige hårfarge gir et unikt og naturlig resultat.

Hårfargene gir næring til håret uten bruk av skadelige kjemikalier. De tilfører volum og etterlengtet pleie. Hårfargene er svært milde og inneholder ikke peroksider, ammoniakk og andre syntetiske tilsetningsstoffer. Uten syntetisk farge, parfyme eller konserveringsmidler. Laget av rene planteingredienser. Vegansk. Sertifisert naturlig av NATRUE.


SANTE Color Creams kommer i fem ulike fargenyanser. De ulike fargene kan blandes for å få en unik fargetone.

 

Her er de andre fargene i utvalget: 

Cherry Brown er spesielt egnet for mellomblondt og brunt samt mørk brunt hår. Resultatet gir en naturlig brunfarge med rødtoner. 

Cocoa Brown er spesielt egnet for mellomblondt og brunt hår. Resultatet gir en naturlig og intens brunfarge. 

Honey Mahogany er spesielt egnet for mellomblondt og mellombrunt hår. Resultatet gir en rik, naturlig rødtone som blir mer intens avhengig av hvilken hårfarge man har i utgangspunktet.  

Cognac Blonde er spesielt egnet for lyst hår og mellomblondt samt middels brunt hår. Resutlatet gir en varm, diskret tone av rødblondt. 

 

 

(Citrus-glucoside), glycerol, hectorite, lawsonia inermis extract, erythrulose, sorbitol, xanthan gum, maltodextrin, citric acid, betaine, ricinus communis, seed oil, sodium citrate , Algin, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil *, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fragrance **, Limonene ** 


* from controlled organic cultivation 
** natural essential oils

Enkelt 3-stegs system

For å sikre et strålende og varig resultat har Sante laget et 3-stegs system med forbehandling, fargekrem og balsam. Håret får en enestående gloss og fargeintensitet samtidig som det får pleie. Settet er perfekt kombinert for en enkel og trygg påføring.

  

Fem fargenyanser

SANTE Color Creams  kommer i fem ulike fargenyanser. De ulike fargene kan blandes for å få en unik fargetone.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 199,00

OR