0

Flow Rhassoul Clay Shampoo Bar for sensitiv hud og hodebunn, 100 gr

Flow Rhassoul Clay Shampoo Bar for sensitiv hud og hodebunn, 100 gr

Naturlig sjampobar laget spesielt for sensitiv og problematisk hud. Sjampoen inneholder Rhassoul Clay som skal være en superingrediens for å pleie atopisk eksem, psoriasis, kløende hud og flass. Den milde såpen kan faktisk også brukes i ansiktet på grunn av sin milde sammensetning. Den er helt uten duft og er dermed også et godt alternativ for de som reagerer på sterke lukter og parfyme. 

Rhassoul Clay er rik på lindrende mineraler og gir en god rengjøring av hår og ansikt. Den kan også brukes ellers på kroppen som såpe. 

Kan også være fin for barn. Drøy i bruk.

Les mer under Anbefalt Bruk. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet er vegansk.

SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, GLYCERIN, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*

* Certified organic ingredient
**Occurs naturally in essential oil

Slik bruker du den: 

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til å skyll håret litt til og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Når du først begynner med sjampobar så kan håret føles litt "sticky" eller oljete til å begynne med. Denne reaksjonen vil vanligvis begynne å avta etter 1-10 hårvasker, avhengig av hårtype og vann i dusjen der du bor. Du kan redusere den sticky følelsen ved å bruke en Flow Hair Rinse etter sjamponering og skylling.

Tilgjengelighet: På lager

kr 119,00

OR