0

BYBI Beauty Bakuchiol Booster, 15 ml

BYBI Beauty Bakuchiol Booster, 15 ml

Dette produktet er perfekt for deg med skadet hud som ønsker mykere og fastere hud. BYBI Bakuchiol Booster består av 1% Bakuchiol og 99% Squalane. Bakuchiol høres nok fremmendt ut for mange, men dette er en planteolje som er et ypperlig alternativ til vitamin A, også kjent som retinol. Denne naturlige oljen linkes til kollagenproduksjon og kan forbedre huden betydelig("plump" hud, mindre synlige fine linjer, trøtthet), uten de negative bivirkningene som vanlig retinol har (som tørr/flassete hud, irritasjon og økt UV-sensitivitet). 

Sammen med de mykgjørende egenskapene fra squalane (fra oliven) så er dette en skikkelig kraftfull booster til huden. 

 

Bakuchiol Booster kan gå rett inn i hudpleierutinen du har i dag - ta et par dråper av den med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Denne brukes kun om kvelden. Selv om den ikke gjør huden UV-sensitiv, så anbefaler vi alltid at du bruker solfaktor neste dag - det er bedre for huden din. 

 

Produktet er vegansk. 

 

Squalane (Olive), Bakuchiol

Bruk et par dråper av den sammen med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Brukes om kvelden/natten.

Tilgjengelighet: På lager

kr 165,00

OR