0

BYBI Beauty Strawberry Booster, 15 ml

BYBI Beauty Strawberry Booster, 15 ml

Dette er produktet for deg med tørr, sensitiv og litt flassende hud. Med kun en eneste ingrediens, kaldpresset jordbærfrøolje, er dette produktet tenkt å være en booster til din daglige hudpleierutine. Oljen er en super mykgjører og bidrar til å øke fuktigheten for tørre hudtyper. 

Oljen trekker lett inn og etterlater huden myk og fin med en mild duft av nyplukkede jordbær. 

Jordbærfrøolje er rik på omega-6 og -3, og er en rik kilde av ellagic acid, som gjør at den er perfekt til å lindre, gi næring og fukt til hud som er veldig tørr, dehydrert og irritert. Den har en utrolig lett konsistens og glir enkelt ut på huden. 

Strawberry Booster kan gå rett inn i hudpleierutinen du har i dag - ta et par dråper av den med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Kan brukes hver dag og er ekstra fin under foundation for en silkemyk glød. 

 

BYBIs Strawberry Booster er laget fra kaldpressede frø som er et resteprodukt fra juicing-industrien, så de får ekstrapoeng for bærekraft. 

 

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Bruk et par dråper av den sammen med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Kan brukes hver dag og er ekstra fin under foundation for en silkemyk glød. 

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 165,00

OR