0

Pai Rosehip BioRegenerate Oil, 30 ml

Pai Rosehip BioRegenerate Oil, 30 ml

Pai Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil er en unik økologisk ansiktsolje som inneholder konsentrert nypeolje fra selve frukten (ikke frøene). Oljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess!

 

Nype er den ultimate pleier for huden. Ved jevnlig bruk behandler den huden med å gi spenst og elastisitet. Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, solskader og fine linjer i ansiktet.

 

Oljen var vinner av Bazaar Beauty Awards 2011 i kategorien Organic Miracle Worker.

 

Pai Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil inneholder 100 % naturlig E-vitamin (fra solsikke) som reduserer solskader på huden. Den fungerer også som et naturlig konserveringsmiddel og holder oljen fersk. Oljen passer fint til alle hudtyper og er spesielt fin til moden hud.

 

Våre erfaringer: Denne oljen er alltid med på tur til solrike strøk. Det er den perfekte aftersun og er du så uheldig å bli solbrent så reparerer den huden effektivt. Gunnhild/Skinlove

 

Rosa canina (rosehip CO2) seed extract*, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract*, mixed tocopherols (natural vitamin e), rosmarinus officinalis leaf extract*

 *Økologisk sertifisert av Soil Association.

Rosmarin er ikke en egen ingrediens i dette produktet. Rosmarin er brukt i utvinningsprosessen av noen ingredienser og må derfor stå oppført i innholdslisten

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

Anvendelse:

Påføres på tørr, rengjort hud etter toner.

Ta 2-3 dråper olje i hånden og masser den forsiktig inn i ansiktet eller på kroppen med fingertuppene.

For beste resultat kan man avslutte med ansiktskrem når oljen har trekt inn i huden. Du kan også blande et par dråper av oljen med din dagkrem. 

 

Tilgjengelighet: På lager

kr 299,00

OR