0

Living Nature Sensitive Hydrating Toner, 100 ml

Living Nature Sensitive Hydrating Toner, 100 ml

Denne toneren i gele-form er laget for sensitiv hud og er uten essensielle oljer. Formulert for å styrke hudens barrierefunksjon og for å synlig gjenopprette elastisitet og dempe rødhet, tegn på aldring og dehydrering. Økologisk virgin kokosnøttolje og Harakeke beroliger og toner huden på en mild måte uten å irritere.

 

Passer for sensitiv hud. Brukes i små mengder på sensitiv hud som er fet/kombinert. Svært godt egnet for tørr hud som er sensitiv og irritert.

 
Tonerene fra Living Nature er ulik de andre tonerne våre fordi den hverken krever bomullspad eller spraytopper for å påføres. Fordi denne er som en gel så bare tar du litt i håndflatene og masserer lett inn i ansiktet. Veldig enkel og god påføring! 
 
Alle produktene fra Living Nature er seritifsert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksin og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives på fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr. 
Aqua, Cocos nucifera (virgin coconut) oil**, Glycerin (vegetable glycerin)**, Jojoba esters, Cetearyl olivate, Galactoarabinan (larch tree gum), Sorbitan olivate, Phormium tenax leaf juice (NZ flax gel), Glucose, Xanthan gum, Glucose oxidase, Lactoperoxidase. ** Certified organic.

Påfør en liten mengde toner på ansikt og hals etter rens. Brukes morgen og kveld. Vent 30 sekunder før du påfører fuktighetskrem.

 

Toneren kan brukes alene som fuktighetskrem for fet hud.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 359,00

OR