0

SIMPLE as that Matcha Mask ansiktsmaske, 25 gr

SIMPLE as that Matcha Mask ansiktsmaske, 25 gr

Om du ikke har hørt om Matcha enda så bør du forberede deg på å bli "wowed" av denne kraftfulle grønne teen fra Japan. Matcha er kjent for sin detox-effekt samt sitt høye nivå av antioksidanter. I denne masken får du fuktighet og næring som gir huden en sunn glød. Masken har betennelsesdempende og pleiende egenskaper som hjelper til med å beskytte huden mot aldring fra frie radikaler.


Masken kommer i form av et pulver som du blander ut med vann, toner eller rens (avhengig av hudtype). Når masken har fått en litt tykk, men flytende konsistens smøres den utover ansiktet. Skal virke i ca 10 minutter før den skylles av. Lukter godt av grønn te. 

 

Kan brukes av alle hudtyper. Les under fanen "Anbefalt bruk" for å se hvordan du bør bruke den for din hudtype,

 

Hudpleieserien {SIMPLE as that} er emballert med glass i stedet for tradisjonell plastikk. Produktene er laget i Australia av en farmasøyt og er veganske, naturlige, fair trade og egnet også for sensitiv hud.

Organic Silica Powder, Organic Matcha Green Tea Powder.

Bland ca. 5 gram pulver i en liten krukke med kaldt vann. Ta først pulveret og tilfør vann gradvis. Rør til det blir en fast masse. Påføres ansiktet, men unngå området rundt øynene. Skyll av med varmt vann etter 10-20 minutter.

 

Normal hud: bland med vann

Sensitiv hud: bland med toner

Fet og uren hud: bland med rens