0

Kalenderbok Kos med Kaos 2017

Kalenderbok Kos med Kaos 2017

Firebarnsmamma og blogger Nina Maaø-Ruden står bak nettsiden Idebank for Småbarnsforeldre (www.smabarnsforeldre.no). Denne flotte kalenderboken er et resultat av hennes erfaringer som organisator i en travel familiehverdag. 

Vi er stolte av å kunne tilby kalenderboka fra Småbarnsforeldre-Nina! Denne dama er i seg selv imponerende som gjennom sin nettside aktivt hjelper andre foreldre med tips, inspirasjon og egne erfaringer fra en travel hverdag. Midt i en travel hverdag har hun for det andre året på rad tatt seg tid til å lage en flott kalender til glede og nytte for alle småbarnsforeldre. Lure ideer og smarte løsninger er til for å deles! 

Dette er en bok alle i familien skal kunne bruke. En bok med plass til familiens gjøremål, aktiviteter og avtaler, men også høydepunkter, minner og store mål. En bok som kan gi barna underholdning når det trengs og rom for mammas skriblerier. En bok man kan skrive ned gullkorn fra barnemunn som kommer før du aner. Noe av det beste med kalenderen er kanskje bonussidene hvor det er rom for det lille ekstra - aktiviteter med barna, plass til å skrive ned minner og tanker ved store hendelser som barnas bursdager.

 

I liggende A5 format med spiralrygg er den perfekt både i vesken og utfoldet på kjøkkenbenken slik at alle kan se hva som skal skje den kommende uken.

Kanskje Kos med Kaos er årets julegave til foreldre du kjenner?

I år følger det også med en plastlomme til boken, til den følger tre ulike fremsider. Alle i sorthvit slik at de kan fargelegges og personliggjøres av dere.

Kreativitet, engasjement, hverdagsgleder og erfaringer fra småbarnslivet har vært med på å legge grunnlaget for denne kalenderboken :-)

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 349,00

Special Price kr 296,65