0

Beaming Baby Våtservietter - (10 enkeltservietter)

Beaming Baby Våtservietter - (10 enkeltservietter)

 

Av og til ønsker vi oss våtservietter i praktiske pakker med en og en serviett, i stedet for å ta med en hel pakke på tur. Derfor tilbyr vi nå 10 stk engangpakker med en serviett i hver pakke. Pakken er fraktfri om du bare en slik pakke i en bestilling.

 

Våtservietter er mye brukt på de minste og vi er glade for å kunne tilby et trygt alternativ her hos oss. Dette er milde, parfymefrie våtservietter som ikke inneholder noen skadelige stoffer som kan påvirke babyens hormonsystem.

 

I våre pakker med økologiske våtservietter så får du 72 enkeltservietter i rikelig med pleiende aloe vera for såre stumper og klissete fingre. Våtserviettene er 100% nedbrytbare og inneholder ikke alkohol, klorin, parabener eller andre skadelige ingredienser.

 

Serviettene er sertifisert økologiske av britiske Organic Food Federation.
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice* (Organic Aloe Vera), Citrus Aurantium Amara (Orange Blossom) Flower Distillate (Floral Water), Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Potassium Sorbate (Approved Preservative), Citrus Grandis Seed Extract* (Organic Grapefruit Seed), Citric Acid (Fruit Derived), Ascorbic Acid (Fruit Derived) * Denotes Certified Organic

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 26,00

OR