0

Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo, 200 ml

Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo, 200 ml

"Jeg har allerede rukket å bli superfan av denne såpen. Den har en fantastisk god og mild lukt, skummer litt i badekaret (til glede for mini), og viktigst av alt, så reagerer ikke 3-åringen min, som har supersensitiv og atopisk hud, på den. Genialt at det både er shampoo og vask i ett. Huden føles deilig og myk ut etter bruk, elsker den!! Kommer definitivt til å fortsette å bruke denne!"

 OBS! Flaskene vi har inne nå er uten pumpe. Ønsker du å få med pumpe så send oss en epost til kundeservice@skinlove.no

En mild, fuktighetsgivende såpe med beroligende aloevera, kamomille og extra virgin olivenolje for å beholde den naturlige fuktighetsbalansen i babyens ømfintlige hud. Kan brukes både i håret og til kroppen. Egner seg fint for atopisk hud.

 

Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo er sertifisert økologisk av Soil Association og har bare naturlige ingredienser. Vegan. Innpakningen er resirkulerbar.

 

Finnes også i en større flaske på 500 ml.

Aqua, Coco glucoside, Olea europaea fruit oil*, Calendula officinalis flower extract*, Levulinic acid and sodium levulinate and glycerine (plant origin), Xanthan gum, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Chamomilla recutita flower extract*, Lavandula angustifolia oil*, Citric acid, Anthemis nobilis flower oil*

*Organically grown & produced. Made with 81.8% organic (and 100% natural) ingredients.