0

Mygg og flått

Mygg og andre stikkende insekter kan lett ødelegge for en ellers helt perfekt sommerdag. Heldigvis finnes det naturlige produkter som kan både forbygge og lindre disse kløende plagsomhetene.

Eco by Sonya Personal Outdoor Spray er økologisk og vegan. Den kan brukes av hele familien.

Odylique har laget et eget produkt for å holde de bitende insektene på avstand. Ta en titt på Odylique Mosimix Myggolje Body. Påfør en liten mengde olje på hud som er utsatt for insektsbitt som armer, legger og ankler. Mosimix Body Oil er sterkt konsentrert så vær forsiktig med å bruke den på skadet hud med sår, eksem og lignende. Påføres ikke på ansikt og nakke og på barn under 1 år.

Den plagsomme flåtten... Det sies at flåtten ikke liker lavendel, eukalyptus, lime og sitrongress. Det kan være verdt å smøre på litt olje på utsatte hudområder når du ferdes i utmark. Wild og Mild Oil fra Karmameju har flere av disse oljene i seg. Det har også Mosimix fra Odylique.

Når du har fått stikk: Suki sin ansiktstoner, Suki Concentrated Clarifying Toner, er effektiv på å dempe kløe. Spray rett på myggstikket og du vil kjenne en umiddelbar lindring. Et tips kan være å helle litt toner over i en liten sprayflaske som du tar med i strandveska eller ryggsekken. Spray rett på stikket med en gang du oppdager det. Toneren kan også lindre utslett av brennesler, mindre brannsår, eksem m.m. Et supert produkt som kan gjøre stor nytte på alle slags turer.

Odylique Spot On Serum er laget for å dempe hudirritasjoner. Odylique har selv fått tilbakemelding på at dette serumet har hjulpet på kviser, akne, små brannsår, insektsbitt, bleieutslett, gjær- og soppinfeksjoner på føtter.

11 artikler

per side

Set Descending Direction

11 artikler

per side

Set Descending Direction