0

Natracare Tampong u/hylse Super, 10 pk

Natracare Tampong u/hylse Super, 10 pk

Fra Natracare får du intimprodukter av økologisk bomull. Denne pakken med tamponger har 10 tamponger per pakke. Uten applikator. Oppsugingsevne "Super".

 

De fleste tampongene på markedet er laget av en miks av rayon og ikke-økologisk bomull, og er ofte bleket med klor. Noen tamponger er i tillegg pakket inn i plastikk eller er farget i ulike farger. Rayon er et fiber med høy absorberingsevne, men kan samtidig virke uttørrende for brukeren. Natracare mener at kvinner ikke skal eksponeres for rester av insektsmidler, ftalater, farge- og blekemiddel eller dioksiner, spesielt i et område på kroppen som er så sensitivt og absorberende. Ved å bruke kun 100% økologisk bomull vet du akkurat hva du får.

 

Mange kvinner sliter med allergier, sårhet og kløe i underlivet, og ofte forverres disse plagene i forbindelse med menstruasjon. Flere har opplevd en betydelig bedre hverdag etter å ha byttet til Natracare hygieneprodukter.

100% økologisk bomull. Sertifisert av Soil Association.
Brukes som vanlige tamponger. Bør byttes hver 4-6 time. Det anbefales ikke å sove med tamponger over natten siden dette gjerne går over tidsperioden som anbefales. Det anbefales å veksle mellom tamponger og bind.

Tilgjengelighet: På lager

kr 39,00

OR