0

Acorelle Eau de Parfum - Lotus Dream, 50 ml

Acorelle Eau de Parfum - Lotus Dream, 50 ml

Fransk parfyme laget av naturlige og økologiske ingredienser. De essensielle oljene gir parfymen aromaterapeutiske egenskaper.

 

Lotus Dream er laget av essensielle oljer av Litsea Cubeba og lavendel som fremmer følelse av ro og avslappethet. Denne parfymen er ideell for deg som liker en lett blomsterduft, lett sitrusaktig og treaktig duft. 

 

Parfymen er sammensatt av hvetealkohol, essensielle oljer og blomstervann som er tilpasset denne duften. Ingrediensene er 100 prosent fra naturlig opprinnelse.

 

Duftpyramide:

Familie:  Hesperide, tre

Toppnote: Sitron, bergamott, mynteblader.

Hjertenote: Te, iris, lavendel.

Basenote: Patchouli, lær, sedertre.

 

Aromaterapeutiske egenskaper til denne parfymen:

Litsea reduserer uro. Lavendel virker beroligende og forbedrer søvnkvaliteten. Spisskummen virker beroligende og avslappende. Lotus Dream har en lett aquaduft, myk og veldig zen, takket være blomstervann av trollhassel.  

Selv om denne parfymen både er naturlig og økologisk så vil det være personer som er allergiske mot duftene. Vis hensyn ved bruk av parfyme :)

 

I denne bloggposten kan du lese mer om de ulike duftene.

ALCOHOL**, PARFUM, HAMAMELIS VIRGINIANA DISTILLATE*, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. * Ingredienser fra økologisk landbruk **Laget av økologiske ingredienser.

 

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 90% av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.
Spray direkte på huden på pulspunkter, så ofte du ønsker.