0

Pai In Your Element Gift Set - Ild

Pai In Your Element Gift Set - Ild

Sesongens gavesett fra Pai Skincare har en ny, søt vri. I år har de laget fire forskjellige gavesett som består av to fine, økologiske produkter i hvert sett. Temaet for årets gavesett er stjernetegnenes elementer - jord, ild, vann og luft. 

Det er selvsagt helt valgfritt om man vil kjøpe et sett spesifikt for et av disse elementene eller om man bare kjøper det settet man har lyst på :-) 

 

Gavesettet for ildtegnene inneholder to superprodukter som vil passe for alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Bestselgeren Rosehip BioRegenerate Oil er en reparerende ansiktsolje med nype som hovedingrediens. Nype er den ultimate pleier for huden. Ved jevnlig bruk behandler den huden med å gi spenst og elastisitet. Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, solskader og fine linjer i ansiktet.

Det andre produktet i gavesettet er et duftlys laget kun for sesongen. Duftlyset er laget av non-GMO soya og veken er av bomull. Duften er kun fra naturlige kilder som essensielle oljer. Duften er av ingefær og neroli (appelsinduft). 

 

Nok et nydelig gavesett fra Pai Skincare.

Ja, det er lov å kjøpe det til seg selv også :-) 

 

Her er innholdet i gavesettet for ildelementet: 

Rosehip BioRegenerate Oil 9ml

Neroli + Ginger Scented Candle

Stjernetegnene som går under ildelementet er løven, væren og skytten.

Ildtegnene er impulsive, lidenskapelige og stopper sjelden opp. Gavesettet med ansiktsoljen og duftlyset byr på en ypperlig anledning for å roe ned litt i hverdagen. 

Gavesettet passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. 

Rosehip BioRegenerate Oil: 

Rosa canina (rosehip CO2) seed extract*, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract*, mixed tocopherols (natural vitamin e), rosmarinus officinalis leaf extract*

 *Økologisk sertifisert av Soil Association.

Rosmarin er ikke en egen ingrediens i dette produktet. Rosmarin er brukt i utvinningsprosessen av noen ingredienser og må derfor stå oppført i innholdslisten

Duftlyset er laget av non-GMO soya, med bommulsveke og duft fra naturlige kilder som essensielle oljer. 

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 260,00

Special Price kr 218,00

OR