0

Karmameju GREEN TEA/Age Defence Konjac Sponge 01

Karmameju GREEN TEA/Age Defence Konjac Sponge 01

SKÅNSOM EKSFOLIERING FOR TØRR OG MODEN HUD

Perfekt for daglig rens! Våre myke svamper er naturlig basiske for å balansere PH-verdien i huden og vil forsiktig eksfoliere og rense, den vil stimulere blodstrømmene og fremme regenerering av huden uten å skade de sarte epidermale hudlagene.

 

Vår 100% Natural Konjac svamp med grønn te-ekstrakt er perfekt for tørr, voksen og solskadet hud. Naturlig rik på antioksidanter som beskytter huden for skadevirkninger fra frie radikaler. Grønn te-ekstrakt fremmer god helse og lang levetid av kollagen som hjelper å opprettholde elastisiteten i huden og effektivt roer ned betennelser forårsaket av sensitiv hud og overeksponering av UV-stråler.

 

Denne fuktighetsrike svampen er laget av råsilkefiber fra roten av amorphophallus konjac-planten, velkjent for sine helsemessige fordeler på grunn av det høye innholdet av essensielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Konjac dyrkes i India, Kina, Japan og Korea på grunn av stengelknollene som brukes til å fremstille mel og gele med samme navn. Den blir også gjerne brukt som et vegansk alternativ til gelatin. I det japanske kjøkkenet finner du for eksempel konjac i nudelretten oden.

 

Vår 100% naturlige konjacsvamp fremstilles av rå silkefibre fra roten av Amorphophallus konjac-planten. Disse fuktmettede plantefibrene veves sammen til en tett vokskake og formes på denne måten til en ekstra myk silkesvamp som er perfekt til å pleie nyfødte barn og til tørr og sart hud. Konjacsvampene er basiske fra naturens side og renser i dybden for å stimulere blodomløpet og hudens cellefornyelse uten å skade hudens sarte ytterste lag.
- For daglig bruk istedenfor bomullspads, klut, våtservietter eller kunstige svamper.

 

- Før første bruk: bløtlegg svampen grundig i 3-5 minutter i varmt vann. La alltid svampen bli gjennomfuktet før den brukes på huden.

 

- Masser ansikt og kropp forsiktig i sirkulære bevegelser. Ved bruk av andre renseprodukter i tillegg, bruk bare halvparten av vanlig mengde.

 

- Etter hvert bruk, rens og skyll svampen grundig, heng den opp med festet for å tørke.

 

- Steriliser med kokende vann en gang i uken.