0

Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03

Karmameju CHARCOAL/Purify Konjac Sponge 03

SKÅNSOM EKSFOLIERING FOR KOMBINERT/FET HUD MED TENDENSER TIL AKNE

Perfekt for daglig rens! Våre myke svamper er naturlig basiske for å balansere PH-verdien i huden og vil forsiktig eksfoliere og rense, den vil stimulere blodsirkulasjonen og fremme regenerering av huden uten å skade de sarte epidermale hudlagene.

 

Svampen med bambuskull gir den perfekte pleie til kombinert, fet, uren og hormonelt påvirket hud. Bambuskull inneholder aktivt kullstoff og viktige mineraler som grundig renser de dypeste hudlagene og absorberer overflødig talg, og dermed effektivt behandler og forebygger urenheter, hudormer og akneutbrudd.

 

Denne fuktighetsrike svampen er laget av råsilkefiber fra roten av amorphophallus konjac-planten, velkjent for sine helsemessige fordeler på grunn av det høye innholdet av essensielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.
Konjac dyrkes i India, Kina, Japan og Korea på grunn av stengelknollene som brukes til å fremstille mel og gele med samme navn. Den blir også gjerne brukt som et vegansk alternativ til gelatin. I det japanske kjøkkenet finner du for eksempel konjac i nudelretten oden.

 

Vår 100% naturlige konjacsvamp fremstilles av rå silkefibre fra roten av Amorphophallus konjac-planten. Disse fuktmettede plantefibrene veves sammen til en tett vokskake og formes på denne måten til en ekstra myk silkesvamp som er perfekt til å pleie nyfødte barn og til tørr og sart hud. Konjacsvampene er basiske fra naturens side og renser i dybden for å stimulere blodomløpet og hudens cellefornyelse uten å skade hudens sarte ytterste lag.
- For daglig bruk istedenfor bomullspads, klut, våtservietter eller kunstige svamper.

 

- Før første bruk, bløtlegg svampen grundig i 3-5 minutter i varmt vann. La alltid svampen bli gjennomfuktet før den brukes på huden.

 

- Masser ansikt og kropp forsiktig i sirkulære bevegelser. Ved bruk av andre renseprodukter i tillegg, bruk bare halvparten av vanlig mengde.

 

- Etter hvert bruk, rens og skyll svampen grundig, heng den opp med festet for å tørke.

 

- Steriliser med kokende vann en gang i uken.

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 129,00

OR