0

Vanlige spørsmål

 Jeg har lyst til å prøve naturlige produkter fra Skinlove, men jeg synes det er vanskelig å vite hvilke produkter som blir riktig for min hud og mitt behov. Hva gjør jeg?
 Er det mulig å få prøve noen av produktene før jeg kjøper de inn i stor størrelse?

Jeg har hørt om en fornøydhetsgaranti på Pai Skincare, hvordan fungerer den?

Hvilke faste pakketilbud kan jeg benytte meg av?

Hvorfor er ikke alle Skinloveproduktene sertifiserte økologiske?

Hvorfor anbefaler dere naturlige produkter spesielt til gravide og ammende?

Er det noen produkter gravide IKKE kan bruke?

Hvordan kan jeg se hvilke produkter som ikke inneholder essensielle oljer?

Hvordan kan jeg se hvilke produkter som er egnet for veganere?

Har dere sminkefjerner?

Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?

Kan dere pakke inn produktene i gavepapir og sende de rett til mottaker?

Har dere solkrem?

Har dere tannkrem? 

Jeg ønsker meg en type produkt dere ikke tilbyr eller har forslag til merker dere kunne tatt inn. Hva gjør jeg?

Hva er holdbarheten til produktene?

Kan produktene variere i farge og konsistens?

Det er rusk i bunnen av flaska, er det farlig?

Hvor lang leveringstid har dere?

 

Hvordan kan jeg betale for varene?

Har jeg angrerett på kjøp hos dere?

Hva gjør jeg med retur?

Jeg begynte nettopp med naturlig hudpleie og nå har jeg fått uren hud. Er dette normalt?

 


Hvordan finner jeg ut hvilke produkter som blir riktige for min hudtype?

Vi hjelper deg gjerne til å finne ut hvilke naturlige hudpleieprodukter som vil bli riktige for din hud. Du kan kontakte oss på flere måter:

  • Se nederst til høyre i vinduet her, står det “Spørsmål? Chat med oss!” så er vi tilgjengelige på chat her og nå.  Står det bare “Spørsmål?” så er vi ikke inne på chatten akkurat nå, men du kan sende oss spørsmålene dine i denne ruten så får du svar innen 24 timer.
  • Du kan alltid sende oss en epost til kundeservice@skinlove.no. Vi svarer vanligvis på alle henvendelser innen 24 timer i ukedagene, men ofte over helgen også.
  • Om du allerede vet hvilken hudtype du har så kan du se produktene våre som er sorter etter hudtype HER

Når du kontakter oss angående produktanbefalinger er det nyttig om du beskriver huden din så detaljert som mulig til oss, samt forteller litt om hvilke produkter og hvilken rutine du eventuelt har i dag. Si gjerne også litt om hva du ønsker å oppnå med din hudpleierutine.  

Er det mulig å få prøve noen av produktene før jeg kjøper de inn i stor størrelse?

Vi skjønner at det kan være vanskelig og kostbart å kjøpe seg hudpleieprodukter på nettet uten å få testet og luktet på varene først. Det er ikke alle produsentene som tilbyr oss vareprøver eller testere, men såfremt det er mulig så sender vi gjerne vareprøver om du har spesielle ønsker til produkter du vil prøve. Det varierer noe hvilke vareprøver vi har tilgjengelig, men kontakt oss gjerne angående dette. Ellers så har vi noen testere til salgs fra noen av merkene + prøvepakker. Disse finner du i denne kategorien.  
Jeg har hørt om en fornøydhetsgaranti på Pai Skincare, hvordan fungerer den?

Ja, Pai Skincare gir en 30-dagers fornøydhetsgaranti på sine økologiske hudpleieprodukter. Den fungerer slik: Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et produkt fra Pai Skincare som vil passé huden din bedre eller vi vil gi deg pengene tilbake.

Garantien gjelder ikke for produkter i reisesettet eller muslinklutene. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Du må ta kontakt med oss før det har gått 30 dager etter kjøpet av produktet for å kunne benytte garantien. Hvilke faste pakketilbud kan jeg benytte meg av?

Pai Skincare – økologisk hudpleie

Kjøper du en rens, en toner og en fuktighetskrem fra dette merket får du 100 kr i avslag. Rabatten trekkes fra automatisk, men kan ikke kombineres med andre kampanjer.

 

Beaming Baby – milde våtservietter

Våre økologiske våtservietter er veldig populære, men også veldig dyre å sende med posten. Derfor har vi laget et pakketilbud på disse som gjør det litt lettere for oss og som samtidig gir en rabatt til deg. Kjøper du 16 pakker på en gang så får du 20% rabatt. Rabatten trekkes fra automatisk.

 

Bentley Organic – økologiske vaskemidler til hjemmet

Kjøper du 1-3 valgfrie flasker -- ordinær pris.

Kjøper du 4-5 valgfrie flasker får du 10% rabatt på produktene.

Kjøper du 6-8 valgfrie flasker får du 15% rabatt på produktene.

Her kan du altså velge det du vil innenfor kategorien vaskemidler: for eksempel tre spray for vindu og to flasker for gulvvask, eller en av hver om du ønsker det. 

Tilbudet er fast og rabattene trekkes automatisk når du kommer til handlekurven. Pakketilbudet vil ikke kunne kombineres med andre kampanjer på samme produkter. 

 

Spesielle tilbud 

Har vi spesielle tilbud på gang i dag? Det ser du i menyen "Tilbud" på hovedmenyen eller på et banner på fremsiden av butikken.

 


 

Hvorfor er ikke alle Skinloveproduktene sertifiserte økologiske?

Det finnes mange gode økologiske sertifiseringer der ute og dette er vi utrolig glade for. Det er godt å se at flere og flere vil ta miljøet og folkehelsen mer på alvor. Likevel så er det ikke alle de økologiske sertifiseringene som vi synes er strenge nok. Det kan være at et produkt er sertifisert økologisk, men likevel tillater en “dæsj” med potensielt skadelige ingredienser. Derfor er ikke en økologisk sertifisering for oss nødvendigvis det beste stempelet på at dette er et produkt man trygt kan bruke.

Hovedfokuset vårt for trygg hudpleie går helt ned på ingrediensnivå. For oss er det viktig at hver enkelt ingrediens vurderes ut i fra det vi kan finne av tilgjengelig forskning på ingrediensen. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å vite om alt som går i produktene vi selger. Vi vil vite hvor ingrediensene kommer fra og vi vil vite alt vi kan om hvordan ingrediensen virker i miljøet og på mennesker. Vi studerer hver eneste ingrediens vi tar inn i butikken, uavhengig av om den har en sertifisering eller ikke. Vi liker å kvalitetssikre alle produktene selv.Hvorfor anbefaler dere naturlige produkter spesielt til gravide og ammende?

Det meste vi smører på huden vår kommer inn i kroppen vår. For gravide er det ekstra flere hensyn som bør tas for å beskytte livet som er i utvikling. Mange fokuserer godt på enkelte matvarer de skal holde seg unna i svangerskapet som alkohol og røyk/ snus, men det er like viktig å tenke over hva du smører på huden. Mange av ingrediensene i konvensjonell hudpleie og kosmetikk kan etterligne kroppens egne hormoner og på denne måten bidra til at fosterets utvikling kan bli forstyrret. Forskning viser at disse ingrediensene kan gi barnet skader som ADHD, autisme, medfødte missdannelser på kjønnsorgan og problemer med å få egne barn når de blir voksne. Man bør også være oppmerksom på at mange stoffer kan overføres til barnet via morsmelk. Selv om forskerne ikke kan konkludere om hva som gjør hva enda så har vi valgt å være føre var. De stoffene som vi vet at kan være skadelige for mor og barn har vi valgt å utelate fra våre produkter.

Du kan lese mer om forskningen på bloggen vår. Du kan se en egen kategori for produktene vi spesielt anbefaler for gravide i vårt sortiment HER.Er det noen produkter gravide IKKE kan bruke?

Hele vår nettbutikk er laget for å være trygg for alle og ikke minst for gravide, det ufødte og nyfødte barnet. Dette er faktisk utgangspunktet for at Skinlove ble startet. Mye konvensjonell hudpleie inneholder for eksempel syntetiske konserveringsmidler som kan ha hormonhermende og fosterskadende effekt. Du finner en liste over noen av disse ingrediensene HER. Under det første trimesteret skal man være forsiktig med mye, deriblant bruk av enkelte essensielle oljer. Vi har en egen kategori som heter Gravid. Produktene her kan brukes under hele svangerskapet. Fra andre trimester kan du fint bruke samtlige produkter i nettbutikken vår. Ønsker du å se spesifikt etter produkter uten essensielle oljer kan du klikke HER


 

Hvordan kan jeg se hvilke produkter som ikke inneholder essensielle oljer?

Vi har gjort det enkelt å se hvilke produkter som er uten essensielle oljer. Du trenger bare å klikke HER eller å søke etter “uten essensielle oljer” i søkefeltet på øverste linje her I butikken. Hvordan kan jeg se hvilke produkter som er egnet for veganere?

Vi har et stort utvalg av vegan hudpleie. Du kan se alle disse ved å klikke HERHar dere sminkefjerner?

Per dags dato har vi ikke egne sminkefjernere med ansiktsrensene våre vil for det beste fjerne sminke godt. Om du ikke bruker naturlig sminke så kan det være du behøver en ekstra runde med ansiktsrensen spesielt rundt øynene for å fjerne alle rester.

Suki Skin Care har et eget tips til sminkefjerning: deres tips er å bruke en av deres pleiende ansiktsoljer på en bomullsdott for å fjerne øyesminken. Har du mye øyesminke på så kan det være lurt å følge opp med en dusj toner på en ny bomullsdott.

 


Kan jeg kjøpe gavekort hos dere?

Ja, det kan du og det er en super julegave til noen du er glad i. Klikk deg HIT for å kjøpe gavekort. Ønsker du en annen sum enn de som er tilgjengelige der så ta kontakt med oss på epost eller på chatten, vi kan justere dette til dine behov. Kan dere pakke inn produktene i gavepapir og sende de rett til mottaker?

Ja, dette er en ekstra service som vi tilbyr gratis. Ønsker du at vi pakker inn produktene og sender direkte til gavemottaker så send oss en epost like etter bestilling med detaljer. Vi ønsker å vite hva du eventuelt vil at vi skriver på lappen vi legger ved pakken samt hvilken adresse pakken skal leveres til. Har dere solkrem?

Solkrem er blant de produktene det er vanskeligst å finne gode, trygge og naturlige varianter av. Ikke bare må alle ingrediensene være trygge for kropp og miljø, men de må også kunne beskytte godt mot UV-stråler. Nylig ble solkremer med solfilteret sinkoksid EU-godkjent, til vår store glede! Dette er et UV-filter som har vært mye brukt som solbeskyttelse i mange år i blant annet USA i. Solfilteret er annerledes enn de kjemiske filtrene da denne legger seg utenpå huden for å beskytte istedet for å trekke inn i huden. Vanlige solfiltre har ofte mange andre skadevirkninger på helsen vår. HER finner du til enhver tid utvalget vårt av økologisk og naturlig solkrem.Har dere tannkrem? 

Nei, men vi venter på å få en inn i løpet av 2016. Følg oss på nyhetsbrevet for å være blant de første som får beskjed når denne kan ventes inn.  Jeg ønsker meg en type produkt dere ikke tilbyr eller har forslag til merker dere kunne tatt inn. Hva gjør jeg?

Vi er alltid interesserte i å høre hva du kunne tenke deg i en naturlig og trygg variant. Send oss gjerne en epost eller kontakt oss på chatten om du har tips. Hva er holdbarheten til produktene?

Holdbarheten på produktene våre varierer, men stort sett er den 1-3 år i uåpnet flaske/ krukke alt etter type produkt. Noen få produkter har 6 mnd holdbarhetstid. Produsentene merker eskene med "best før" dato. I tillegg vil det så på produktets flaske stå hvor mange måneder produktet er holdbart etter åpning. Du vil finne et symbol som ser ut som en krukke med åpnet lokk. Inne i krukken står det et tall. Dette tallet sier deg hvor mange måneder produktet er holdbart etter åpning. Spør oss gjerne om du er usikker på dette. 

 Kan produktene variere i farge og konsistens? 

Naturlige produkter er laget av naturlige planter og urter. Når på året råvarene er høstet kan variere og slik kan ingrediensenes utseende også endrer seg gjennom året. Mange balmer og oljer kan også få en stivere konsistens hvis de står kaldt. Da er det bare å varme produktet lett i håndflatene før det smøres på huden. Andre produkter, som Soapwalla sin naturlige deodorant, kan bli flytende om de blir varme. Disse kan du røre lett og sette kaldt for å få tilbake den kjente konsistensen.

Ingen av våre produkter inneholder kunstige stoffer for å bleke, farge eller jevne ut konsistensen så produktet fremstår akkurat slik ingrediensene er; ekte og naturlig.

 Det er rusk i bunnen av flaska, er det farlig?

Ingen av våre produkter har blitt tilsatt kunstige stoffer for å gi dem jevn konsistens eller utseende. Dette er vanlig å gjøre i mange konvensjonelle produkter. Disse stoffene kan ha skadelig innvirkning på helsen vår og derfor styrer vi langt unna slike. Økologisk hudpleie bør ofte ristes før bruk og dette står i såfall skrevet på flasken. Ruskene du ser er bare deler av de naturlige plantene og urtene som er med på å gjøre produktene næringsrike. Helt ufarlig og ikke uvanlig.

 Hvor lang leveringstid har dere?

Vi ønsker at du skal få dine produkter så raskt som mulig etter bestilling. Vi sender normalt ut varer hver ukedag og da har du varene innen 3-5 virkedager om du sjekker ut med B-post (fraktfritt). Velger du A-post (kr. 39,-) eller Levert på Jobben tar det 1-3 virkedager etter bestilling. Du kan også velge å få varene levert på ditt postkontor og vil motta sporingsnummer per epost/SMS med oppdateringer på pakken din underveis. Vi sender ikke ut varer på lørdager.

 Hvordan kan jeg betale for varene?

Betale med faktura eller delbetaling – AfterPay: 

Få varene med en gang, men betal innen 14 dager.
Her må du skrive inn personnummer og bestå en kjapp, automatisk kredittsjekk. Varene sendes til din folkeregistrerte adresse. Velger du AfterPay har du også mulighet til å delbetale for varene. Les mer her. 

Betale med bankkort – Nets

Vi tar Visa og Mastercard.

Paypal

Betal med din PayPal-konto.

 


Har jeg angrerett på kjøp hos dere?

Om du benytter angreretten eller om du vil returnere et produkt med feil så ta helst kontakt med oss først slik at vi kan sikre at du får fri frakt på returen din. Send oss en epost eller kontakt oss på chatten og forklar din situasjon så kan vi hjelpe deg videre. 

 Hva gjør jeg med retur?

Om du benytter angreretten eller om du vil returnere et produkt med feil så ta helst kontakt med oss først slik at vi kan sikre at du får fri frakt på returen din. Send oss en epost eller kontakt oss på chatten og forklar din situasjon så kan vi hjelpe deg videre. 

 


Jeg begynte nettopp med naturlig hudpleie og nå har jeg fått uren hud. Er dette normalt?

Ja, dette er ikke unormalt dersom du tidligere har brukt “vanlig” hudpleie og kosmetikk. Når du går over til naturlig hudpleie vil huden ofte gjennomgå en detox-periode der huden skiller ut giftstoffer og urenheter som har blitt lagret i hudlagene. Mange konvensjonelle produkter kan tette igjen porene slik at ikke huden får puste. I naturlig hudpleie finner du ikke slike stoffer (som for eksempel mineraloljer) og urenhetene vil komme til overflaten. Denne perioden kan vare fra et par uker til over en måned alt etter hvilke produkter du har brukt før, hvilken sminke du bruker og hvilken hudtype du har. De aller fleste opplever at de får en finere og mer lettstelt hud etter denne perioden.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål og er usikker på om du har rett produkter til din hudtype.