0

Grounded Coffee kaffeskrubb til kroppen - Peppermynte, 200 gr

Grounded Coffee kaffeskrubb til kroppen - Peppermynte, 200 gr

Liker du kaffe? Liker du en skikkelig velværekveld med hjemme-SPA og kroppsskrubbing? Da er det verdt å lese videre!

 

Vi er veldig glade i både kaffe og velvære så når vi fant Grounded Coffee sine kaffeskrubber til kroppen, så ble vi naturligvis veldig spente. Gleden var enda større når vi fikk vår første pose til testing og merket hvor utrolig godt den skrubber huden.

 

Kaffeskrubben eksfolierer godt, gir fuktighet, renser, toner og etterlater huden silkemyk og lekker. Dette er den groveste av skrubbene vi tilbyr. Den er full av naturlige ingredienser som angriper cellulitter, strekkmerker, psoriasis, akne, arr, åreknuter, tørr hud, ujevn hud, inngrodde hår fra voksing og mer.

 

Kaffeskrubben er egnet for både menn og kvinner i alle aldre. Med duft av peppermynte er den oppfriskende og deilig. Perfekt å bruke på såre muskler etter en hard treningsøkt.

 

Våre erfaringer: Jeg var allerede en stor fan av kaffeskrubbene fra den første vi fikk inn (med grapefrukt), men det er denne jeg har brukt de siste månedene. Jeg synes lukten er så innmari oppfriskende, sammen med deilig kaffelukt selvsagt.  Skrubben bør virke i 10-15 minutter og i denne ventetiden lar jeg bare balsamen virke ekstra lenge. Den tar selvbruningsfarge godt så den er fin å bruke når du vil starte på ny runde selvbruning de neste par dagene. Vær oppmerksom på at det kan bli litt "grisete" med kaffegrut på badgulvet etterpå, men det er bare å skylle det bort. Når du kjenner hvor utrolig myk og fuktet huden blir etterpå så er det verdt det! Liv/Skinlove

Coffea Robusta Seed Powder / Coffee

Sucrose / Brown Sugar

Sodium Chloride / Sea Salt


Prunus Amygdalus Dulcis oil / Sweet Almond Oil

Tocopheryl Acetate / Vitamin E

Cocos Nucifera / Coconut Oil

Mentha x piperita / Peppermint Oil / Limonene (sistnevnte naturlig tilstede i den essensielle oljen fra peppermynte).

For best resultat:

 

Skru på dusjen og hopp inn, sørg for at hele kroppen blir godt fuktet.

 

Skru av vannet og ta en håndfull kaffeskrubb og skrubb den inn over hele kroppen. Bruk sirkulære bevegelser og masser den inn.

 

La den virke i 10-15 minutter.

 

Skyll av til slutt.

 

Brukes 2-3 ganger i uken for best resultat. Super til å fjerne selvbruning.