0

Hirsch Økologisk Nyfødtsokk i Lammeull

Hirsch Økologisk Nyfødtsokk i Lammeull

Søte, varme og myke ullsokker for de aller minste. Laget av økologisk lammeull og kommer i fargene naturhvit og mellomblå. Størrelsen er beregnet for nyfødte. Fotlengde ca 8 cm.

 

Den økologiske saueullen kommer fra Patagonia i Sør-Amerika. Der er klimaet kaldere enn i mange andre store ullproduserende land, og dermed er de ikke plaget med at sauen har parasitter på seg som skader ulla. Den smertefulle og plagsomme behandlingen Mulesing brukes ikke på disse sauene (dette er strengt forbudt for all GOTS-produsert ull). Sauene spiser kun økologisk fôr og syntetiske tilsetningsstoffer er ikke tillatt. 

 

Fra 2009 har halvparten av energien til fabrikken til Hirsch kommet fra solceller på taket til fabrikken. I løpet av neste årene skal de utvide dette til 100 % ren solenergi. Alt avfall fra produksjonen blir resirkulert. De vasker klærne i kun rent vann før de sendes ut for salg. De passer på å ikke bruke mer vann enn de behøver.

 

Fabrikken er GOTS-sertifisert (Global Organic Textile Standard).

100% økologisk lammeull

Ulltøy trenger ikke å vaskes ofte, men ved behov så anbefaler vi håndvask med 30 graders vann. Vaskemiddel for ulltøy anbefales. 

Bli den første som omtaler dette produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 128,00

* Påkrevde felt

kr 128,00